MiniKaya Kızlar p.tesi kan vermiştim mpv değerlerim yüksek çıkmış normal dışı sonuçlarda gözüküyor bu nedir bilgisi olan varmı ? Yüksek çıkması sorun mu ?
babysevgi MiniKaya özgecim mpv değerine hiç kimse ayrıca bakmaz en azından aile hekimi asla bakmaz onların hemogramda önemsediği sey hgb hct rbc wbc bunlara bakar okey derler . Dolayısıyla hematoloji uzmanı değerlendirir ama onun tek basına yuksk olması cok anlamlı değil ztn . Dolayısıyla sıkıntı yok endişelenme
yamacalimoms Ne olduğunu bilmiyorum ama gebelikte bazı değerler yükseliyor doktoruna sor, o değer benimde yüksekti biraz doktor gebelikten demişti
MiniKaya yamacalimoms eski sonuçlarımada baktm hamileliğimin başında ilk verdiğim kan testimdede yüksek çıkmış ama ozaman doktorumda sağlık ocağındaki doktorlarda sonuçların iyi demişti 🤷🏻♀️
MiniKaya Bu arada internetten baktm vitamin eksikliği diyor fakat multivitamin ve d vitamini kullanıyorm zaten anlamadm yaşayan varsa yardımcı olursa sevnirim 😣
yamacalimoms MiniKaya bende baktım benimde düşük gösteriyor hamileliğimin ilk zamanlarında yaptirmistim ama doktorum normal demişti çok aşırı mi düşük?
MiniKaya babysevgi sağol kuzum sağlık ocağındaki hemşireyle konuştm zaten sonuçlarıma bakmadan bir sorun yok canım dedi ama normal dışı sonuçlarda çıkınca sebebini merak ettim
MiniKaya yamacalimoms benim yüksek gözüküyor canım yani değer aralığı 5-12 yse benim 11.8 falan gözüküyor