Papatya011 Kızlar 36+1 haftalıgım nst de 80 i buldu sancım ve alttan muayene ettiler rahim yumuşamış ve 1 cm açıklık var dediler haftan iyi yoksa yatırırdım dedi , bu şekilde olunca ne kadar süre beklediniz doğum için acaba
yamacalimoms Papatya011 endişelenmenize gerek yok 36. Haftadan sonra hazır olan bebekler sinyal vermeye başlarlar ne zaman doğum olacağı hiç belli olmaz açıklık olup 1 hafta sonrada doğurabilirsin 1 saat sonra da 🥰hayırlı doğumlar dilerim
1Anne_ Papatya011 geçen biri 4 cm açıklıkla 2 hafta gezdim sonra sezaryene alındım diyodu😂😂 hayırlısı olsun cnm sağlıkla kavuşun
DamlaNur29 Papatya011 bende bekleyeyim burda benimde bebek kanala girmiş 1 cm açıklık var 37+3 doktorum zaten haftası ilerde gelişimi 38 bucuk cıkıyor dedi sezeryan tarihinden evvel gelebilir hazırlıklı ol dedi
Deletedmom411 ggzemmj 2. Hamileliğimde ben 🤣🤣 2.5 3 cm açıklıkla 2 hafta geçirdim daha da geçirirdim herhalde kendi sancım yoktus gelişim geriliğinden suni sancı aldım mecburi :)
Papatya011 1Anne_ sancım 80 çıkınca sordu sezeryan oldun mu daha önce diye olmus olsam sanırsam bugün dogurturlardı 🤭🤭
1Anne_ Papatya011 bende 36 haftalık olacağım sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman gelecek diye bana inat 42. Haftada geliyomus🤣
Papatya011 Deletedmom411 benim sancım çıkıyor 30 dan beri kasılmam oluyordu 55 çıkıyordu bu defa 80 i gördü sancım kasılma şeklinde oluyor bende sancı çıktığı an bakalım bizim ne zaman gelecek:)