RabiaMG Kızlar 37+2yim bugun kontrolum vardi doktoruma sordum cati muayenesi olmucak mi diye. Ben yapmiyorum onemli olan dogum anı dedi. Devlete gidiyorum buarada doktorlari cati muayenesi yapmayan var mi aranizda
ecembugra53 RabiaMG canım benim olduğum yerde yapılıyor yani Doğum öncesi bakılıyor uygunumu değil mi diye
Gulsen4224 RabiaMG bende ilk gebeliğim de hiç olmadı cnm gerek duyulmadığı sürece yapılmıyor 🙄Sadece doğum anında oda mecbur olaraktan 🤷🏻♀️
DamlaNur29 RabiaMG yukardan göremedimi benim doktorum bugün üstten baktı bebek kanalda 1 cmde açıklık var dedi alttan baksa daha cok cıkıcaktu belkide bende 37+3üm
zumrabasra RabiaMG benm 36 + 5 bugun bakti doktor catim basık oldugunu soyledi mesela dogum anında baksaydi boyle olsaydi boşuna sanci cekmiş olucaktm sezeryan olmasi gerekirken
RabiaMG ecembugra53 benim doktorum bakmiyorum dedi canim.bende baska bakilmayan var mi diye merak ettim
RabiaMG Gulsen4224 anladim canim. Ben kendim sordum ben yapmiyorum dedi. Skinti olur mu acaba dedim ama dogum aninda uygun gorulmezse alirlar herhalde sezaryene
Gulsen4224 RabiaMG ha onu bilemem cnm dediğim gibi bende hiç olmadı 🤷🏻♀️İllaki gerek duyarsa yapılır sanada
RabiaMG Gulsen4224 bebek asagida dedi zaten canim basi bayagi asagidaydi bakarken belkide ondan gerek duymadi.
RabiaMG DamlaNur29 belkide gordu canim cunku ultrasonda bakarken basi bayagi asagida dedi aciklik soylemedi ama. Gecem haftalarda bile vajinal ultrason olmustum nerdeyse basina degcek demisti erken dogum riskim vardi
RabiaMG zumrabasra bende skinti olur mu diye dusundum. Haftaya gidince sorcam tekrar darsa bosa sanci cekmis olmam mi diye bakar belki 🤷🏻♀️
RabiaMG SerpilG benimde yapmiyorum dedi canim. Darsa skinti olur mu dedim bende burda bi sorayim dedim yapilmayan var mi diye