Pelinim55 Merhaba hanımlar medipol mega hast gidiyorum sürekli zam yapıyor bu kaçıncı 375 tl di 425 tl olmuş nereye şikayet edebilirim
Monorassa Pelinim55 bende şok olmuştum pazartesi gitmiştik herşey zamlanmis muayene nst doğum ücretleri hemde ufak farklarla değil baya eklenmiş üstüne
Elaninannesii_ Pelinim55 canım şimdi bende senler medipole geldim buraya da zam gelmiş Ötv kdv her şey değişti 🤷♀️🤷♀️ Haberlere de çıkmıştı sanırım ama bende yine burada bekliyim sürekli sık sık olduğunu görmedim megayı bilemiyorum
Monorassa irva medipol mega üniversite hastanesi olduğu için herhalde diğerlerinden baya farkla zamlanmis herşey ateş pahası olmuş
Pelinim55 Monorassa nts zaten pahalıydı 65 tl geçen bebegin hareketini az hissettim hemen nts aldılar normalde çoğu hast uygun oluyor 20 dk biseye bağlıyorlar doğum ne kadar olmuştur kim bilir daha 2.5 ayim var ben doğurama kadar fiyatlar uçar gider.
Pelinim55 Monorassa yılın ortasında ne zammi anlamadım biz bu ayda zam mi aliyriuz virüs var diye kendilerine pay çıkardılar sanirim
Funda50 Monorassa muayene ücreti 350 di 400 oldu nst 65 ti 75 olms baska nelere geldi bilmiyorım bugun gittim bağcılar medipol mega
Monorassa Pelinim55 nst 75 ödedim bnde zaruretinden dolayı 3 günde bir gidiyorum her gittimde nst ye ödüyorum kontrol süreleri de az üstelik 9 gün sadece
Monorassa Pelinim55 bnde ne alaka niye diye sorduğumda hastanenin prosedürü gereği 6 ayda bir zman geliyor dedi
elcinsadem Şimdi aradım doğuma da zam gelmiş . Normal doğum 2300 olmuş , sezaryen 4300 olmuş. nst 75 TL , op. Dr muayene 160 TL olmuş. Son haftalarımda bu zam hiç hoş olmadı !
Pelinim55 Monorassa benim nts zamanim gelmedi 1 kez girdim o da bebek tekme atmiyor diye peki nts icn 9 gün süre geçerli mi.Gerci ben 10 günde bir kontrole gidiyordum 375tl doktor un hiç Sen 9.gün gel demedi doktorlarda hastaneye para kazandırmayı seviyor. Lekelenmem oldu gittim muayene ücretini verdim alttan baktılar ve canım çok yandi hemde 4 kez 2 ayrı doktor bakti kanama yok lekeleme var dediler ne ilaç ne bisey git dinlen eve gittim şakır şakır kanama hani bi alet varya smir falan aliyorlar resmen çığlık attım sonra yine gittik aynı gün yatış bin küsur para verdik bana fitil serum vs verdiler bide ilaç. Yanimda o ilaçlardan vardı bunu kullanın dedim yok hayır para cikartacaklar ya .doktoruma söyledim o aletlerden oldu kanamam diye yok alakası diyor .
elcinsadem Monorassa bir daha sorun isterseniz ben öyle biliyorum gerekirse söyleyin hani Ayfer Özbek te op dr onun neden böyle diye ? Önceden 145 TL di benim sizin kaçtı ?
RuzgarsMommy Mesai saatleri dışında doktor gelirse doguma da 1500 tl istiyorlarmış baska bir arkadas yazdı
Pelinim55 RuzgarsMommy evet öyleymiş doktor gebe hastasina sahip çıkmıyor aslında.Kim doğurmuş kim dogurtmus pek önemli değil. Bence sabit maaşla çalışıyorlar prim alsalardı doğuma bak nasıl peşine düşerlerdi