Ikinciannelik2 Kizlar suan ikinci gebeligim ilk cocugumda sag gogsumde sut hic yoktu yani buyme bile olmadi damarlar acik degil sanki bundada ayni belirtiler var nasil yapabilirim göğsmun damarlarini acmak icin
berfunya Ikinciannelik2 ben de aynı bu durumdan dolayı post açacaktım. Benim de şimdi sol akıyor sağ damla damla. İlk gebeliğimde de öyleydi maalesef emziremedim de. Sağarak besledim. Nasıl açılacak bu kanallar🤔🤔
Sahrammm Ikinciannelik2 kuzum anne süt polikinlikleri var oraya bir gitmeni tavsiye ederim çok yardım ediyorlar ben gögüs ameliyatlıyım bende tıkanmalar oldu neler yapmam gerektiğini hep gösterdiler baya ilgililer takip ediyorlar evde yanlış şeyler yapmanı istemem bana neler yaptılar canını acıtmanın anlamı yok 😇
buseyusuf27 Ikinciannelik2 canım sıcak havlu yada ılık dus al gogusune ustten masaj yap damarların acılsın olmadı bır doktorsan yardım al
bebisloading Ikinciannelik2 benim de bir göğsüm diğerine göre daha çok koyulaştı, ötekinde koyuluk az. Acaba bu da bir belirti olabilir mi? Sizde de öyle oldu mu?
Ikinciannelik2 berfunya ayyy bilmiyorum canim valla ins borhemsire falan gorurde bilgi verir diye actim
buseyusuf27 berfunya yok cnm normal yapabılırsın sagmıcaksın zaten gogsunu sadwcw üsten avucunun ıcıyle masaj yapacaksın