Mucizemmmmm Pelin hanım yapı olarak evet biraz soguk gibi gözüküyor bende bi kaç kez gittim tecrübeli olduğu doğru ama Güleryüzlü bi doktor arayanlar için son tercih sanırım 🙂 Saygı da Nihan hanımı önerebilirim çok Güleryüzlü herşeyi açık ve net anlatan bi doktor , devlet araştırmasına girdiğim de Beykoz devlet hastanesini önerdiler Yasin Avşar. Biraz uzak evet ama değer diyebilirim, Yasin beyi gördükten sonra özele gitmeye ne gerek var ? Dedim.
Nihan hanımın üstüne başka doktor tanımam derken fikrim değişti bi anda , hastalarla tek tek ilgileniyor o kadar sıra var ki aslında ama sanki sadece tek hastası ve ilgilenmesi gereken kişi sizmişsiniz gibi tavrı var bu da sizi rahatlatıyor ve herşeyi rahat rahat konuşabiliyorsunuz. Devlet hastanesinde size özeldeymiş gibi muamele yapan tek rastladığım doktor diyebilirim , devlet hastanelerine karşı on yargım çok fazla vardı ama bu doktorla değişti tabiki. Uzun süre sizinle konuşuyor acele etmiyor yanı diğer devlette olan doktorlar gibi değil.
Randevulu gidildiği için ben sıra beklemedim hiç açıkcası , özele de gidilse sıra bekleniyor bu pek önemli değil o yüzden ama kesinlikle tavsiye ederim Yasin beyi.
Bugüne kadar hep özele gitmiş biri olarak tavsiye ediyorum 😃