Hafsaminell Esra6127 fiyatı hakkında bilginiz var mı ? bu yıl 3 defa orada ameliyat oldu eşim kalınbağırsağı alındı Bilgi Baca bey için orayı tercih ettik çok memnun kaldık doğumuda orada istiyorum ama biraz fiyata bağlı bu yıl çok paramız gitti:) ama değdi 💓
Esra6127 Hafsaminell şöyle ben normal doğum istiyorum tabi şartlar el verirse sezeryana gerek kalmazsa normal doğum için normalde 11.000 TL denildi Acıbadem özel sağlık sigortam olduğu için 8.8000 TL düştüler
tgba34 Esra6127 siz kendiniz mi sigortanızı başlattınız yoksa bir kurum üzerinden mi sigortalısınız ?
Hafsaminell tgba34 aslında bana yakın olan Atakent :)5 dakikalık mesafede :) ama biz Altunizade Acıbadem’de eşimin ameliyatlarını yaptırdık o yüzden orayı düşündük tabi fiyata bağlı :) size ne kadar fiyat verdiler Atakentte ?:)
tgba34 Hafsaminell ya size de çok yakınmış aslında ben Küçükçekmece’de oturuyorum bana da 20 dk falan sürüyor ☺️ İnşallah gönlünüze göre olsun, benim de özel sağlık sigortam var bu yüzden normal doğum 6300 TL gibi fiyat verildi :)