HilalTsdmr MehZey Yemek değil de mutlaka tüketmem gereken besinler bıkmış durumdayım.Fındık,fıstık,ceviz vs öğk oldum artık ama minişim için yemek zorundayım sen de onu düşünerek böyle devam etmelisin 😘
MehZey HilalTsdmr meyve çok tüketiyorum kuru yemiş yemiyorum fazla yemekte sıkıntılı bebiş olmasaydı hiç bişi yemezdim ölecektim Allah’tan ki bebek var az olsa da yiyorum 😬😀
MehZey Rehile valla kahvaltıdan soğudum ben tamamıyla ama öğle için bazen makarna salatası bazen patates salatası yapıyorum yakında onlardan da soğuyup kusacam 😬 🤦🏻♀️
MehZey Mavilibulut ay keşke eşim de kızıyor bebek beslenmiyor diye zaten annem bugün keşke o bebek senin karnında olmasaydı diyordu dışardan da baskı görüyorum ama elimden bişi gelmiyor gerçekten bazen Öglen patates salatası makarna salatası yapıp geçiştiriyorum size de bı seçenek olsun 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Mavilibulut MehZey evet benim çevremde öyle kendini zorla diyor en cok ben isterim yemek bu kadar çile çekmekten iyidir🤦🏻♀️ ben de size tavsiye edeyim sever misiniz bilmem ama kapya biberi kozleyip soguduktan sonra yogurtla meze yapıyorum isterseniz hafif yağ nane gezdirrisiniz ferah oluyor
MehZey Mavilibulut ona bayılırım zaten çok teşekkür ederim hatta akşama yemeğin önüne yapayım eşimde çok sever 🤗
ilknurosman MehZey aaa bursada tanidiklarinizmi var canim bursalimisin yada ? Aynen bursada yarim satan marketler var cidden biz genelde yarim aliyoz cunku dolabi kapliyo obur turlu tencere falan sigmiyo 😁😁
MehZey ilknurosman 4 dayım 2 teyzem ve amcam Bursa’da🤪 en son geçen bahar geldim armutluya tatil köyüne çoğğ güzeldii 😀 Anneannem gil annem ve teyzem yalnız Batman’da çocuk ve torunlarla kök saliyorlar 😀😀
ilknurosman MehZey ooo baya kisi varmis kiz bursada sizin ozaman aynen cok guzel hem bursa hem armutlu falan ben bidaha dunyaya gelsem yine bursali olmak isterim diyorum hep 😁
Ezgi-ceren MehZey onu da denedim de bir yere kadar oluyor. annemi artık çok iyi anlıyorum akşama ne yapayım diye sorduğunda ne istiyorsan yap derdim kadın sinirlenirdi valla cinnet geçirmediğini hayret ediyorum şu an 🤣
MehZey Ezgi-ceren ay gerçekten birdaha bana akşama ne yapalım diye soran olursa oturup haline agliycam 😂
HilalG MehZey Hahahaha ya senin şu intensi unutmucam aslaa 😂 Bende browni ye bayılıyorum valla güzel iş yapmışlar 🤭😋
MehZey HilalG bence de 🤤 o kadar post açtım kalktın başlığı değiştirdin hilal hilal 😃😃 benimde seni her gördüğümde browni gelsin aklıma madem 😃
MehZey ilknurosman ya bursa çok büyük Batman’da sabah çıkarsan bir saate merkeze gider tüm işini halleder evine dönersin bursa öyle mi bı merkeze in eve dön akşam yemeksiz kalıyorsun çok uzak bu yüzden çok dayanamiyoruz orda ama çok güzel yeşil bı şehir batman sapsarı 🤦🏻♀️😃
HilalG MehZey Ama benim bile canım çekmişti 😋 sen yine anlayışlı çıktın kimisi kızıyor bile ama napiyim yapmam gerekeni yapıyorum 😅
ilknurosman MehZey aynen canim valla öyle gercekten dedigin gibi ben mesela anneme gidicem metroya biniyorum 40-45 dk carsiya gemlige gidiceksin metro otobus yapiyosun otobusle bile 45 dk bi otobus duragina gitmen icin metro yarim saat butun gunun ölüyo nasil sari batman kizz 😁