Sydabdk Hastaneye gittim suyum geliyor diyerek suyunun normal olduğunu söyledi doktor ama bana bı ped verdi sargı bezine benzer etrafı ve ortasında kırmızı bı bant gibi bişey vardı .. şuan kırmızı renk mavi oldu . Bu renk ne anlama geliyor bilen var mı
YavuzunSelini Sydabdk Mavi oldugu zaman suyun geliyor demek benimkide oyle olmustu ve doguma alindm 😊
Ozgeliz Sydabdk canım benimde öyle ara ara sızıntı şeklinde su geliyordu 22 Nisan’da kontrole gittim normal dediler bebeğin suyu değil dediler ve 26 Nisan da 38 hafta 6 günlükdü Doğum yaptım
YavuzunSelini Sydabdk Benimki mavi olmustu arrdinda kesin olsun diye amnisure testi yapti doktorum ve suyumun geldigi kesinlesti yatisim yapildi o gecede komple suyum geldi zaten 😊
Obsesifk Sydabdk ördek denen bi alet var onla içerden örnek alıp bakıyorlar benimde suyum azalmış öyle baktılar ama çıkmadı öyle ped vermedi bana keşke verselerdi
YavuzunSelini Sydabdk Catala cikartp alttan uzun kulak copu gibi bi cubukla öksürtüp akinti gelmesini sagliyolar bu akintidan bebegn suyu olup olmadgini anliyolar
Ozgeliz Sydabdk yok canım vermediler ama Bilgin olsun böyle ara ara su geliyorsa Doğumun yakındır bana dediler inanmadım çünkü 5 mayısda doğması lazımdı 26 Nisan da gelince .. ama korkmayın sağlıkla gelsin miniğiniz