Mizgin2020 sorun yok ama olmuyorun tek sebebi ne yazık ki bunu aşırı dert ediyor oluşunuz. Stres vücudunuzu sarıyor. Erkekte sperm kalitesini bile düşürüyor. Aslında çözüm sizsiniz. Öncelikle rahat bir birliktelik yaşamanız gerekiyor. Ama anladığım kadarıyla siz sürekli olmayacak korkusuyla ilerliyorsunuz. Böyle olmuyor maalesef. Öncelikle psikolojik olarak eşinizle birbirinizi rahatlatmanızı ve birlikteliklerinizi çocuk yapmak baskısıyla yapmamanızı tavsiye ederim. Vücudunuzu hazırlamak adına da folik asit kullanmaya başlayın. Her gün bir adet olacak şekilde. Folik asit vücudu gebeliğe hazırlıyor ve en önemlisi bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok önemli. Sonra ben eşime her gün badem ve ceviz yedirdim bir avuç olacak şekilde. Sperm kalitesini artırıyor. Kendimde tükettim bu arada. Sağlıklı beslendim. Abur cuburu komple kestim. Sebze ve et ağırlıklı beslendim. Bu şekilde bir kaç ay düzene girdikten sonra da çocuk yapmaya karar verdim. 2.ayımda gebe kaldım. Olacağına inancım tamdı. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla adetinizde düzenli değil, siz en güzeli adetiniz bittikten 2 gün sonra başlayın denemeye ve adetinize 1 hafta kalana kadar her gün yapın. Biz öyle yaptık. Ama her şeyden önce inanın. Konu hakkında konuşurken suratınızı asmayın. Enerji çok önemli.