Sera34 Oda yapmıyorum bebeğime yatak odama hemen yanıma yer actım direk anne yanı sıgıyor kararsız kaldım ama beşik konusunda park yatak mı anne yanı olan yoksa mobilya mı ? Siz ne aldınız benım gibi olan varmı ??
Bonnusimo Sera34 biz oda yaptık ikea divanı varya yatagı o olcak sekilde ileriye dönük yani. Anne yanı çok istememe rağmen kısa süreli bi kullanımı oldugu icinde park yatak aldım.
ozgeya Sera34 Ben 1 yaşına kadar anne yanı mobilya beşik kullandım çok rahat ettim. Sürekli emzirmeye kalktığınız için yanıbaşınızda olması çok rahat oluyor.
Eylul58 Sera34 İlk olarak anne yanı rahat olur uyguna satılıyor trendyol gibi sitelerde sonrasın da mobilya olur genç odasına dönenenler bile var artık cok kullanışlı 😊
Tiniminiannee Aynı durumdayız canım çok kararsızım. Sırf görünüşünden dolayı ahşap alırsam pişman olur muyum diye korkuyorum. Park yatak da onlar gibi durmuyor ama 😩😩
balyanakoglum Ben muhtemelen ahşap olan tekerlekli anne yanlarından alıcam. Biraz büyüdüğü zaman da odasına götürücem orda yatması için