NurSema01 Esma22 19+1 haftalığız 😊 Adana’da yaşıyorum isim olarak rahmetli babamın adını koymayı düşünüyoruz eşimle Turhan Ege yada Turhan Efe olacak inşallah 🥰🥰
MehZey Esma22 Korunan, sığınan. 2. Çok aziz, izzet sahibi, saygı uyandıran, kıymetli, muhterem, anlamında kullanılıyor aynı zamanda sahabelerden biri 😌
peri_ma8 Laylaaaa121212 canim her postun altina erkek bebek nasl, belirtileri diye yazmissin. Saglikli hayrli evlat olsun ilk dusuncen bu olmali. Birde batil inanislara inanma hangi devirdeyiz.kusmalardan tüglerden bebek cinsiyetimi belli olur Allahin aşkına.
Sariyearslanalp1 dlkgndgn10 hangi doktora gidiyorsunuz bende canakkale ezinedeyim doktor arayisindayim enzar töre ye gittim lekelenmem vardı Duzensiz kese dedi korkuttu beni yüzde 50 sağlıklı yüzde 50 sağlıksız olabilir dedi daha 3 4 haftalık hamileyim
irva Esma22 Eşim istediği için 🙂 kürtçe’de güneşi gören demek.Yani işin özü hemen hemen her dilde anlamı olan bir isim.
Esma22 irva aa bak ben yabancı sanmistim kürtçe olabileceği hiç aklıma gelmemişti 😋 çok güzelmiş anlamı ❤ Sağlıkla gelsin Robin bebek 👶