OgrtmnDidemm Arkadaşlar Bugün müdürüm 24.haftadan itibaren hamilelere olan idari iznin şu an olmadığını valilik onayında olduğunu söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı çok saçma değil mi bi ildeki hamileler hamile diğer bi ildeki hamile değil mi
aybkkra OgrtmnDidemm var hocam yazı okullara gönderildi herkes çıkıyor izne bende inşallah 2 hafta sonra çıkacam. Dilekçe ve 24. Hafta olduğunuza dair bir belge olması yeterli.
zepbjk OgrtmnDidemm Ben idareciyim ve yazı geldi hatta seninle paylaşayım lazım okursa yapıştır suratına https://imgyukle.com/i/xSkh6S ben de şeyi sorayım 23+1 başladığı an 24 haftalık sayılıyoruz dimi
Hccrr1 Bazı kamu kuruluşlarına 24 . Hafta şartı aranmadan hamile olanlara izin olarak yazı gelmiş sanırım bununla alakalı bilginiz var mı? Ben henüz 2 aylık hamileyim gidiyorum şuanda okula? İdareyede sormadım henüz açıkcası
snm_ zepbjk hocam 23+1 değilde 24.haftaya girince sayılıyor. konu sahibine yanıtımda hocam idari izin var ben idari izindeyim şu an 30+1 im.
Baharozge zepbjk yok hocam mesela ben 32 +0 da çalışabilir aldım 31+6 da hastanedeydim vermediler diz de 24+0 da almalısınız 🤗
zepbjk aybkkra bilmiyprum işte emin değilim 🙈 ama doktor genelde içine olduğum haftayı sayıyor doldurduğumu değil de
zepbjk snm_ 24e girmiş olmuyo mu işte 23+1 sonuçta 23 dolmuş 24ten gün alınıyo neyse artık öğrenecez doktordan rapor alırken 🙈
snm_ zepbjk 24 e girmiş oluyor ama biz okula haftamızın bilgi kağıdını verirken tam 24 olması gerekiyor onu söylemek istemiştim aslında 😊
YenidenAnneOlmak İdari izin de olanlar uzaktan eğitime katılıyor değil mi? Yani canlı ders veriyor musunuz? İdari izin sadece yüz yüze eğitim olduğunda geçerli değil mi?
OgrtmnDidemm zepbjk halloldu çok şükür idarecim kendisi beni arayıp varmış tmmdır hocam dedi. sağolsun!!