Aydnipek Merhaba henüz 5 haftalık hamileyim ve kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktorum progestan başlattı, bu durumu yaşayan mı? Henüz yeni olduğu için çok tesirginim 😔
Melike48 Aydnipek bende kullanıyorum canım üzme kendini 8 haftada oldu benimde dinleniyorum ilacı aksatmıyorum 10 uncu haftadayız şükür
Aydnipek Daha önce bir düşük yaptığım için tedirginim çok, yarın tekrar gidicem kontrole inşallah ters bi durum yoktur
Denzlsn Aydnipek Bende daha önce bir düşük yaptım şuan ikinci gebeliğim ve bugün kucuk pembe bir leke geldi hemen acile gittim alttan muayene ettiler bu tür lekelenmelerin düşük riski olabileceğini söylediler ama kanamam olmadığını söyledi yine de o ilacı verdi ve asla kalkma dedi yat dedi sende bol bol dinlen canım. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıklı kucaklarımıza alırız 🙏
Aydnipek O kadar rahatlattınız ki çok teşekkür ederim💜 Peki beta hcg değeriniz bu durumdayken yükselmiş miydi? Yükselmesi gerekiyomuş sanırım sürekli
Selinbam Aydnipek bnde hem iğnesini hem hapını kullandım içerde kanama alanı görülmüştü geçti sende düşük önleyici destek gbi düşün inşallah fayda görürsün
nursentlk Aydnipek 12. Haftaya kadar kullandım. Bol bol dinlen zaten ilaçta uyku yapıyor. Allah’ın izniyle bişey olmaz
Aydnipek Denzlsn aynı durumu ilk hamileliğimde bende yaşadım, şimdi o yüzden çok korkuyorum hiç kalkmıyorum bazı ihtiyaçlar dışında şuan hala lekelenmeler devam ediyo umarım yarın güzel haberler alırım. Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah🙏🏻