Smyrsrht Bayanlar nişanım geldi doktor yarın beni sezeryana alacaktı sancılarım olsun şiddetlensin diye ne önerirsiniz nişan gelince sancı da geliyor mu
Pinarx07 Smyrsrht bnmde gldi cmartesi pazar iki gun hala birsey yok ortada 1 cm acilma varmis ancak 😐
Domatesimm Smyrsrht çömelip yer silin. Pilates topu da sağa sola hareketler yapın 🌸 inşallah kolay bir doğumunuz olsun 🙏🏻
Meriwa Smyrsrht benim sabahdan 6 gibi adet sancısı vardı akşam 5-6 gibi nişan geldi sonra 10 bucuk gibi düzensiz sancılar başladı ⅔ gibi gece cok şiddetli iydi
Smyrsrht İnanın çok kararsız kaldım doktor günü geçecek diyor bende nişanım geldiği için doğum yaklaştı diye normal doğum istiyorum şu sancılarım başlasaydı artık 😔
Ayse93- Smyrsrht benim de 40+5 bugün. Nişanım da bugün geldi. nst de sancı çıkmadı. Açılma yumuşama yokmuş. 41 e kadar sancı bekle dediler acilde. Nasıl gelecek bu sancı ya. Tam 1 aydır yapmadığım kalmadı.
Ayse93- Smyrsrht ben özel hastane takipliydim 9 ay boyunca. Doktorum sezaryen meraklısı çıktı. Bıraktım devlete geçtim suni yollarla denenirmiş doğum olmazsa sezaryene dönermiş. Bende kararsızım açılma olmadan suni alıp almamak konusunda.