Edaakkaya
Öncelikle çok geçmiş olsun… 🙏
Ocakta 15 haftalık bebeğimi kaybettim(kalbi durdu) beklenen bir durumdu çünkü ağır kalp anomalilerimiz vardı. Bende suni sancı ile normal doğum yolu ile bebeğimi doğurdum. 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim. Şuanda 21+ haftalığız. İlk zamanlar çok korktum ve sürekli kontrollerimde bile bir önce ki bebeğim diyerek karşılaştırma yapıyordum.😔
Eve geldiğimde bir gün kaybettiğim bebeğim ile şimdiki bebeğimin video ve ultrason resimlerini karşılaştırdım ağladım ve içimi deli gibi boşalttım. Sonra dedim ki bu bana acımı dindirmek için ettiğim duamin karşılığı. Ve yeni bir bebek, yeni bir umut, yeni bir başlangıç, yeni bir emanet, Ve o bir önceki bebeğimin yerine gelmedi ki, yeni bir hayat, İkisininde tadı ayrı dedim. Ve O günden sonra hiç bir karşılaştırma olmadı, heranını doya doya yaşamaya çalışıyorum. 🐣👶🏽🤎
Elbet unutmadım, o benimle kanayacak olan bir yaram ama o yaram içinde şimdi Ki bebeğimi yara bandı olarak kullanmak haksızlık olurdu. 🥰
Nasıl bir mucize ki, Kontrollerimiz tertemiz korktuğun yerden sınamıyor Rabbim. Benide hiç yormuyor. Sakin ve güzel ilerliyoruz. En önemlisi en büyük Desteğim Eşim🙏 Binlerce şükür.
Kimseyide aynı yerden sınamasın Rabbim.