Senadgm Herkese merhabalar 5 aylık hamileyim çalışıyorum doğum iznine ne zaman ayrilabilirim. Ayrıca haklarım neler olacak maaş alacak mıyım SGK haklarım neler olacak hangi ücretleri alacağım bununla ilgili bilgi verir misiniz..
Kasimannesi_ Senadgm canım özel sektörde doğum parası alıyorsun 4 maaş gibi bi ücret oluyor asagi yukarı toplu olarak. Onun dışında süt parası da varmış 300 TL diye biliyorum. Ama bunlarin hepsi çocuk dogduktan sonra başvuruluyor diye biliyorum. Bir de 32. Haftaya girdiğinde ücretli izin başlıyor 8+8 hafta olarak .
EsraTurna Canım merhaba 7 Ayda çıkıyorsun izne doktorun rapor veriyor onu iş yerine veriyorsun onun dışında maaş alabiliyorsun ama geri döneceksen eğer ve süt hakkı , çocuk parası veriyor devlet birkere
tugbasare Kasimannesi_ bir şey sorabilir miyim SGK doğum parası veriyor ya iş yeri de ayrı ücretli izin olduğumuzda maaşımızı verir mi
Kasimannesi_ Senadgm maaş bağlanma değil toplu olarak yatıyor. Sizin aldığınız son 3 ay maaşınızın brüt üzerinden hesaplıyorlar
senemmm123 merhaba sağlık sektöründe çalışıyorum. gebelik izni 24. haftaya çekildi corona dolayısıyla ama hangi kurum yada hala devam ediyor mu tam bilmiyorum bende
kadriyEbe senemmm123 evet devam ediyor 24-32 arasında idari izin, 32 den sonra da doğum iznine ayrılıyoruz
senemmm123 Ahmet2121 kaçıncı haftada aldınız. gerçi benim için çok erken 7 deyim daha değişebilir diyorlar yine
EsraTurna aysegulkaya eğer işten tamamen ayrılmadıysanız maaş şeklinde alabilirsiniz ama bazı iş yerleri topluda verebiliyor