DuruSuedaAca ne mutlu sana canım sağlıklı uzun ömür versin Rabbim ailenle beraber 🤗
Son adetim 7 şubattı martta adet olmayınca acaba menepozamı giriyorum diye düşündüm açıkcası hamile olduğum hiç aklıma gelmedi korunduğum için 15 gün geçti test yapıp bi jinekoloğa gitmeyi planlarken test pozitif ben şoklarda eşim çocuklar mutluluktan havalara uçtular ertesi gün kontrolde kese göründü 10 gün sonra yolk sac göründü bi 10 gün sonra bebişim herşey yolundaydı aslında sonraki kontrole kalp atışı için gittik kalp atışı yoktu dünya başıma yıkıldı ama bi umut 11 haftaya kadar bekledim kanamam filan olmadı kesenin üzerinde bi kanama alanı vardı bebeğe giden kan akışını kesmiş yapcak bişey kalmayınca geçen hafta kürtaj oldum 🤦♀️😩
Hastanedeki kürtaj olan gençleri görünce ben onlardan çok çok iyi durumdaydım aslında yaşıma göre annelik öyle düştüki içime çok istiyorum başka bişey düşünemez oldum uygulamayı bile silmeye kıyamadım 😍🤗
Rabbim nasip eder inşallah tekrar sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bi bebek sahibi olurum bi kızım olursa tabi çifte kavrulmuş olur 👩❤️💋👩
Çok uzun oldu ama doktorlar yaşımı duyunca direk yaştan vuruyolar malesef haftaya kontrolüm var tekrar bebek istediğimi söylicem bakalım doktor ne diycek
👶🤲🙏😘