Merhabalar bende sonunda kızımı kucağıma aldım çok şükür cennet kokulumu🌸1 mayıs spinal sezeyanla doğum yaptım daha önce 3 sezeryan yaptığım için tedirgindim biraz ama son kızımdan sonra 10 yıl geçmişti .planlı bir gebelik değildi ama oluncada evde sevinçle karşılandı çok şükür ☺ Sabah yatış yaptım hastaneye hazırladılar ameliyathaneye doğru yola çıktım çocuklarımla vedalaştım ,önce damar yolunu açtılar beni oturttular sonra belimden spinal iğneyi vurdular ama hiç hissetmedim o kadar saniyelik bir şey ki sonra bacaklarıma bir sıcaklık geldi önce sağ ,sonra sol bacak ve beni yatırdılar yeşil örtüleri serdiler bu arada doktorum geldi karnımı sildiler son kontroller yapıldı ayaklarım artık uyuşmuştu sonra eşimi ve fotorafçımı aldılar içeri ,biraz midem bulanmıştıki hemen bir mide koruyucusu verildi anında kesti bulantıyı zaten sürakli konuşma halindesiniz sizi çok rahatlatıyorlar orda hafifçe karnıma bastırdılar mideme doğru ,sonra kızımın sesini duydum gösterdiler sonra sildiler kundaklayıp bana öptürdüler o andaki mutluluk inanılmaz rabbim herkese nasip etsin inşallah sonra hafif bir sakinleştirici verdiler biraz uyumuşum sonra odama götürdüler bebeğim benden önce gelmişti arkadaşlar 3 defa doğum yaptım ben böyle doğum yapmadım o kadar rahatki yani mecbur sezeryan olacaklar için diyorum tabiki ,genel anestezinin yan etkileri yok uyanmak yok ağrı sızı ilk etapta yok çok konforlu korkulacak hiçbirşey yok baş ağrısı yada bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar çok şükür rabbim hepinizin doğumlarını kolaylaştırsın inşallah 🙏💕