ecembugra53 Annekuzusu23 😊❤️🤰 sağlıkla kucağına al canım az kalmış hurma ye günde 7 tane hareket yap eder normal edeceksen canım😊🥰 benşm de son 63 😊
Aysenurgcrdr Annekuzusu23 beenn hem heyecan hem korku hem merak hepsi bir arada sağlıkla gelsinler inş🧿💙
Tsknaltunts Annekuzusu23 son 22 ne zaman gelecek merakla bekliyoruz rahatı yerinde gibi hala aşağı dönmedi kafası yukarda ne zaman gelir bilmiyorum 🐣🤷♀️
Annem1 Annekuzusu23 son 48 ama erken ihtimali var iğne kullanıyorum. En azından 36 ya bekletiliyoruz😏
Zeriya21 ecembugra53 benim de son 63 canım hem belim çok ağrıyor hemde bir iki gündür bebişin hareketleri azaldı sende durumlar nasıl
ecembugra53 Zeriya21 canım benim bebek hareketli babası da öyleymiş biraz cekmiş cok şükür iyi bebekte bi sıkıntı tok sadece baş asagı dönmüş suan da 😊
Zeriya21 ecembugra53 anladım canım farklı oluyor demekki zaten ben buraya yazdıktan sonra benimki oynamaya başladı sinir oldu herhalde şikayetçi olunca 😊🥰
ecembugra53 Zeriya21 hahaa😊🧿 çokta iyi hissediyorlar benim ki de aynı onun hakkında konuştum mu hiç durmuyor 😂🤲🏻