Burcuakdogdu Celestina merhaba bişey sormak istiyorum aceba boyundan ve kilosundan ötürü mü sezeryan doğum oldu? Benimde bebeğimin kilosu şuan 4070 ve 39.haftalığım doğum şekli henüz belli değil :/
Zehra_Aylin Allah Analı Babalı büyütsün canım maşAllah ikinizede… Kaçıncı haftada sezeryana alındınız acaba?
Tuagca Celestina ragimden ameliyat oldugum icin mecbur sezeryan olacağım, cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin
Ayseee3 Hilal93 9. Aya girdiğinde göğüs yaraları için merhem var onu kullanırsan doğumdan önce çatlaklar olmuyormuş benimde en büyük korkum o ve çok araştırıyorum ins ben oyle yapicam umarım faydası olur
Dilek_Ersen Celestina canım göğüs ucun daha onceden de mı oyle ydı yoksa dogum dan sonra mı oyle oldu benım hep var ama doğumdan sonra olurmu acaba diye endıselıyım
Ayseee3 Benimo benimde göğüs ucum yoktu yani normalde de öyle olduğunu bilmiyordum emzirirken böyle ucu nohut gibi olacak sanıyordum ama öyle değilmiş 😂 olmayınca olmuyormuş ve o yüzden de çatlaklar oluyor
Benimo Ayseee3 benim göğüs ucum var şuan. Acaba emzirirken refleks gibi mi içine kaçıyor diye sordum aslında 😬 ama öyle değilmiş öğrenmiş oldum 🙏🏻