KbraAkyol Bugün Gebeliğin ilk aşısını oldum ve kolum feci derecede ağırıyor ebeye duş alabilirmiyim dedigimde al dedi ve aşıdan sonra direk duş aldım ağrımasında onun bir etkisi olabilirmi?
BBYaman KbraAkyol hayır tetanoz agrı ve şişlik yapan bir aşı ikinci doz daha cok acıttı bende uyuyamadım gece 😩.
1PrensAnnesi KbraAkyol ben duş yüzünden gecesine yüksek ateş ve kol şişmesi ile hastanelik olmuştum bir gün duş alınmaması gerekmiş meğer
Sulee KbraAkyol Günaydın canım. Ebe seni yanlış yönlendirmiş. Tetanoz aşısından sonra banyo yapmamak lazım. Yaparsan da su değmemeli. Ben ilk aşımda o gaflete düştüm banyo yaptım bi haftaya yakın kolum ağrıdı. İkinci de çok şükür olmadı bi sıkıntı. Tabi aşının kendisi de ağrılı bi aşı.
Icot KbraAkyol aşı sonrası 3 gün su değdirmeyin diyorlar o tabi ki daha da arttırır. Bir de bünye meselesi ben ilkinde 1 haftayı aşkın ağrı çektim kıyafetlerimi değişirken fln kolumu kaldıramadım. İkinci böyle olmuyor daha hafif geçiyor.
KbraAkyol 1PrensAnnesi henüz ateş ve kol şişmesi yok ama bütün gece agrısından yatamadım açıkçası tedirgin ettiniz beni gitsem mi doktora
kubraa28 Canim ben 1hafta once ilk asimi oldum suan kolumu hareket ettireniyorum kesinlikle yukari kaldiramiyorum. Yarin acile gidicem insAllah ters bisey yoktur.
humaninannesi61 Dozda 3 gün oynatamadım. Üstünde yatamadım🤦🏼♀️ 2. Doz o kadar ağır değildi hafif sızı oldu sadece.
1PrensAnnesi KbraAkyol yo geceyi rahat geçirdiyseniz gitmenize gerek yok bence.. bendeki yaşanan şey ciddi bişeydi baya ateşim 39.5 i gördü kolum sanki iple sıkılmış gibi kızardı şişti sabahı rahat bulduysanız hafifler artık sızısı
Annee6 Bende ilk dozu dun oldum. Buradaki okudugum yorumlardan korkarak 🙈 Ama cok sukur simdilik agri, sizi vs yok. Herkeste ayni etki olmuyormus demek ki ...
Alinmavi Benim ilk dozda ertesi gun aksamina basladi agrimaya 1 hafta agridi kokumu yukari kaldiramadim ustune yatamadim, 2. Dozda ertesi gun hafif dokununca sizi oldu o kadar
Hderya Ben ilk asimi oldum gecen hafta ama vururkende hissetmedim sonrasindada hissetmedim dusta aldim ne bilim farklilik gosteriyo demekki 🙂)
Adelimm KbraAkyol ilk gün duş almaman gerekti şişme ve ateş yapabilir. Ağrısını bıraz almak ıcın bı havluyu ısıt aşının üzerine koy bıraz hafifletıyor
KbraAkyol Yorumlarınız için teşekkürler ağrı hala devam ediyor kolumu oynatamıyorum onun dışında ateş vs. Yok geçer umarım