ssuleeyuce Vanda detayli ultrasonu nerde yaptirdjniz hanimlar ve ucreti neydi. Ben kasim turana gidiyorum detayli icin 500 lira istedi bana pahalk geldi perinatoloji uzmani istese bu fiyati anlarimda ne bilim profosore giderim bu fiyata sanki :)
gulserennn ssuleeyuce detaylı ultrasonu yaptırdınız mı? Bir de Kasım Turan dan memnun musunuz, ben de ayrıntılı ultrason için onu düşünüyorum
ssuleeyuce gulserennn hic memnun kalmadim cunku kendisi cok yavas ve verdigim 250 liraya degmiyor. Durmadan ilac verip duruyo ve yanlis bilgilerle hamile insani tedirgin ediyor. Ve kendisinin yaptigi detayli ultrasonuda siz bile uapabilirsiniz zaten oda yanlis cikti. Bunyuzden izmire geldim ailemin yanima burda kendi doktorumda dogum yapicam
ssuleeyuce gulserennn bende yorumlardan dolayi gittim ama yanilmisim. Para icin detayliyi kendi yapiyor ama asla bilmiyor. Cocugun beyni sorunlu dedi bana bizi panik yapti baska dr gonderdi o dr bile ne bicim dr o bi sorun yok asla dedi. Gittik kendine soledik aa dogru bi sorun yokmus diyo. Yani bilmiyo asla sadece para icin kendisi yapiyo ama bosuna insani tedirgin ediyor.