Dlktpl Aysun_Tugra ah ah anne olmak cok zor bebek kuvezde kalma fıkrı bıle allahım banada nasıp eder annelıgı ıns
gulumse0611 Dlktpl bende bugün gittim 27+3 biri 944 diğeri 1023 aralarında kaç gün fark var sizin acaba
Esrasssr Bende 21 haftalığım ikiz kızlarım olacak,bi anne yanı yatak aldım belki erken ama montessori yataklardan almayı düşünüyorum bi tane uzun süre birlikte yatarlar sallamaya alışmazlar diye düşündüm alsam mı
Aysegulum27_ aylinayl maşallah hayırlı olsun tebrik ederim .bebekler nasıl iyilermi sürecin nasıl geçti neler yaşadın bizede tecrübelerinden aktarırsan seviniriz😊🧿🙏
Tugcebyr ikizminikler ikiz bebeği olanları hep hayran kalmışımdır ya nasıl bir duygu iki bebek🤷🏻♀️ Daha ağır oluyordur galiba taşırken
aylinayl Aysegulum27_ teşekkür ederim 🥰 tabi ilk doğum korku heyecan hepsi vardı. Spinal ile sezeryan doğum oldu. Bebeklerimiz çok şükür iyiler. Biri 2400 diğeri 2460 Gr oldular. Sadece birisi odada yanımızda serbest oksijen verildi. Tabi iyileşme süreci olacak kendim icin. Şuan kesi olan bölgede acılarım olduğu için rahat şekilde oturup kalkamıyorum yatamıyorum. Kolay değil ameliyat sonuçta bunlar da geçecek
MuhAnne Mervella34 hangi model beşik aldınız acaba? Birde göğüs pompasından memnun kaldınız mı? İkili mi almıştınız?
Mervella34 MuhAnne ben park yatak aldım iki çocukla bavul gibi taşırım yanımda diye 🤷🏻♀️Göğüs pompasının da çekim gücü çok iyi👍🏻
MuhAnne Mervella34 park beşiğinizin markası nedir acaba? Birde ikisi kaç ay aynı yatakta yatabilirler. Bende bir yatak almayı düşünüyordum ama kime sorsam 5 aydan sonra dönmeye başlarlar aynı yatakta yatamazlar dediler benimde kafam karıştı 😬🙄
Zeynepahmett MuhAnne aynen ben de öyle düşünüyordum kime sorsam olur mu öyle şey tek yatak olur mu diyo. Ne yapsak ya
Mervella34 MuhAnne evet genelde herkes dönmeye başlayınca yatakları ayırman gerekir diyor o yüzden iki park yatak aldım ben ,
Temmuz7 Zeynepahmett benim ikizlerim küvözde şuan ben oradaki yeni doğan hemşirelerinin tavsiyesiyle 130/70 anne yanı ahşap beşik aldım içine yanyana enine olacak şekilde iki reflü yatağı koydum.çünkü iki ayrı beşikten almam zor olacakmış bütün gece ondan ona büyürlerse aynısından bi beşik daha alırım🤷🏼♀️
baby3_ ikizminikler canım ikiz olacağı için şahsen ben öyle düşünüyorum benimde öyle ❣️ Lansinoh elektrikli süt sağma mak aldım sürekli yada aynı anda veremeyebilirsin göğsünü birini sağıp birini emzirebilirsin ne kadar sağarsan o kadar sütün gelir. Ve aklında olsun göğüs kalkanını doğumundan planlı ise tabi bi hafta önceden kullanmaya başla
baby3_ MuhAnne ikili aldım almışken canım boştayken sağarım . Sonuçta iki bebek gittiği yere kadar verebilsem anne sütü iyi olur
MuhAnne baby3_ aynen bende öyle düşünüyorum ama kimisi ikililerde çekim gücü tekli kadar iyi değil diyor o sebeple kararsız kaldım