Kevser06 Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaşım 24 Ankara’da yaşıyorum ve yeni hamile adayıyım rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲😌 10 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim dualarınızda unutmayın beni ❤️
deletedmom559 Kevser06 hayırlı olsun canım 🌸 bende yeniyim 5 haftalık İnşaAllah bende haftaya kalp atışını duyarım 🤗🤲
ecembugra53 Kevser06 duamdasın canım için rahat olsun dua et sende Allah’a duyacaksın 🥰🤲🏻🤰 hoş geldin aramıza canım😊
Sahrammm Kevser06 maşallah kuzum ilk gebelik heyecanlı olur rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin 😇 benim bir kızım var ve 3 gün önce ikinci gebeliğimi öğrendim şoktayım hala 🤷🏼♀️ 5+3teyiz, 😍
Kevser06 deletedmom559 yaaa maşallah galiba son âdet tarihime göre bende 5 haftalık hamileyim 🙈🙈 rabbim kucağımıza almayı nasip etsin çok çok aminn😍♥️
Kevser06 irem_kizil21 yaaa böyle şeyleri önceden görünce çok heveslenirdimm şuan o hissini yaşıyor olmam mükemmel 🥺🥺🥺
irem_kizil21 Bı keseyi ve kalp atışını da duysak içimiz rahatliyacak 🤗 ilk gebeliğim olduğu için biraz tedirginlik var
Kevser06 irem_kizil21 evet benimde ilk gebeliğim ilk tecrübesizliğim önümüzde bir sürü yol var Rabbim işimizi kolaylaştırsın gönlümüze göre versin 😍♥️
Emne123 irem_kizil21 ben de De aynı durum ilk gittiğim de daha çok yeniydi şuan da 4 haftalık Umarım sağlıkla ilerliyordur bebeğim❤️ Allah herkese nasip etsin inşallah
Kevser06 Banukoz dün o küçücük kağıdını elime alınca çok değişik hissettim kendimi 😅 duygulanamadım bile normalde her şeye ağlayan ben o an elim ayağım kesildi 🤭🤭
Banukoz Kevser06 doğrudur canım rabbim sağlıcakla gelsinler inşallah heyecandandır 😀bende çok duygusalımdır ne tepki vericem merak konusu🤲🏻🥰
Kevser06 irem_kizil21 biraz beklemek en iyisi tabi ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman git ♥️ bende bir hafta bekleyip gittim 🧿
Kevser06 Banukoz duygular şelale olacak buna eminim 9 ay boyunca benimkinin başını yemezsem iyi şimdiden triplolik demeye başladı 😄😄