Boncukbeyinannesi Ozge_fatih54 süt kanallarindan dolayı olabileceği gibi riskli bir durum da olabilir. Genel cerrah bakiyo sanırım bı gösterin isterseniz. Elle meme muayenesi yaptınız mı
Susaminannesiii Ozge_fatih54 lenf nodlarıdır muhtemelen enfeksiyon vardır bunun tespiti için kanda crp fln bakılır bir dahiliyeye görünün.birde ağrılı olup olmaması önemli. 2 hafta gecmeyen şişlikte uzun bir süre aktif enfeksiyon için. Dahiliye Gerekli görürse genel cerrahiye yönlendirir
sehrikarabulut Ozge_fatih54 canım aksesuar memede olablir gebelik döneminde oluyormuş gebelikten ve emzirme döneminde sonra gecmezse dikkate alınıyormuş
Sdaakll Ozge_fatih54 canim ben dogumdsn sonra meme mastiti oldum kesip bosltyilar icini sonra koltuk altima vurdu ayni sekilde sislik ve agri vardi gozukmeni tavsiye ediyorum
Annesininkuzusuu Ozge_fatih54 aksesuar meme olabilir meme ucu falan varmı? Çok nadir görünüyor rahatsız olmazsan kalabilir diyor cerrahlar 4 doktora gittim ama hamilelekte çok şişoyor hatta benimkinden bir tanesinden süt geliyor dogumdan sonra aldırıcam bende ama korkulcak bişey yok onla yaşamaya alışıyorsun yine cerraha görün röntgen çekiyorlar sonra teşisi koyuyorlar 🤗
Bsra41 20 haftalıkken koltuk altımda gözle görülür ele gelir beze farkettim süt kanallarından olabileceğini düşündüm.doktora gittiğimde küçülmüştü .şimdi kayboldu doktor kötü bişi olsa kücülmeyecegini söyledi o yüzden ultrason bile cekmedi🙄