Cigdemce Bir yenidoğan bebek için en az kaç iç zıbın olması gerekir bir tane 10 lu hastane çıkışından cıktı yeterli olur mu bir kaç tane daha almak gerekir mi? Kullanılıyor mu acaba? Haziran sonu gibi Doğum kısmetse
Bgmbgm Cigdemce bnce yetmez ben bir sürü aldım kendimde aşka zibinsiz duramam belkdi ondan 😂 e bebekte var 5 al 4 ode zibinlar çok kaliteli onalrda aldım 15 20tane vardır çok sk makina calistrmam sık sık degstrririm
Ecee Cigdemce valla ben 2 tane aldım oda ne olur ne olmaz diye hastane cıkısndada 1 tane var 3 oldu yaz bebegi olacak oglum Yrn dogumum 😍eskiden kullanılıyormus onlar cok almaya gerek yok bence 1-2 tane yeterli diye dusunuyorum ☺
M_cakir Cigdemce hiç gerek yok bence.. oğlum mayısta doğdu. Ebe giydirmemisti bile sıcak diye. 5 tane vardı benim 2 kere kullandım. Şimdide mayısta doğacak ekstradan almadım hatta,doğum çantama bile koymadım.
Cigdemce Bgmbgm askılı kısa kollu vb zıbınlardan bahsetmiyorum onlardan çok aldım böyle dikişsiz iç zıbınlar onlardan gerekli mi?
Bgmbgm Cigdemce hee valla ben hiç almadım onlardan hastane setlerinde çıkan var işte ben ilk gebeligimde de kullanmamıştım onu göbek bağı varken kullandım galiba almadım yani