Nehirss Ben bu hafta muaneye gittim cinsiyetini öğrenmek için ama bebek yan yattiģi için cinsiyetini göstermedi neden acaba
Defdef22 Nehirss kız canı öyle istemiştir çocugun keyfine ne karışıyorsun 😂canım her seferinde güzel pozisyon yakalanmıyo malesef o an öyle denk gelmiştir emin ol hastaneden çıktığın an düzelmiştir şans işte
Susaminannesiii Nehirss benim ki basının üstünde amuda kalkmıstı.bas asagıda ayaklar yukarıda 😊Kıpır kıpır dönüp takla atmaya calısıyordı ve attı da😊tipten tipe giriyorlar 😉
Babyy1S Nehirss onlar bilinsizce yapiyor o sekilde rahat ediyorsa öyle durur benmki de her sekile giriyor gittigimde
19231923 Nehirss 22. Haftalık gebeliğim geçen gittiğim de ilk defa bulunabildi cinsiyet tahmini her gittiğimde yan dönmüştü artık psikolojim bozuldu öğrenemedim diye kız dedi büyük ihtimal ayrıntılıyı bekliyorum bakalım kız hissediyorum zaten bende ☺️
Derenannecik45 Genelde kız olunca yan oluyor benim yeğenim 7 ay asla dönmedi yüzünü BİLE göremedik kız çıktı .benimkide ters dönmüş hamam böceği gibi duruyor çok ilginç bebişlerimiz erkek olabilir bu hafta bidaha gidicem 😊