Nilin_annesi Herkese merhaba, detaylı ultrason taraması yaptıran var mı? İstanbuldan hastane önerisi alabilir miyim? Fiyat ne kadar?
Yenianneadayi2208 Nilin_annesi Ben devlette yaptırmıştım canım.Ama aytül çorbacıoğlu u çok duydum perinatologmuş.Mayıs ayında 500-550 tl diye yazmışlardı.Harici cerrahpaşa da prof ali benian var.O da şubatta 300 dü.Güncel fiyatları bilmiyorum ama.
Cagla_92 Nilin_annesi koç üniversitesinde yaptırdım 660 lira çokta memnun kaldım doktordan perinatalog kendisi tavsiye ederim doktorun adı ebru çelik çok ilgili bir doktor baya herseyine baktı açıkladı ü
sinber Nilin_annesi doç perinatolog Ali ekiz birkaç yerde bakıyor ben gop kadın sağlığı merkezinde 550 liraya yaptırdım ve çok memnun kaldım gop Medicalpark hastanesinde 675 liraya yapıyor
Meryy600 Nilin_annesi Ben de doktor aytül Çorbacıoğluna randevu aldım buradaki okuduklarımı araştırdıklarıma göre. Şişlide Kliniği varmış 19 Eylül’de randevum
Yenianneadayi2208 Mihre ben buradaki bir kaç yorumda öyle okudum, bizzat gitmişliğim yok.Ama herkes çok memnundu, sadece postu açan değil altınca onlarca kişi yorum yapmıştı.🤯 Bende ona gitmeyi planlıyordum şahsen.Bir daha düşünücem tşkler
Gul32 Esenyurt Altan Cebeci. Tek bebek 700 tl ye bakıyor. Hastasını sahiplenen bir hekim, tekrar ihtiyac duyarsanız yardımcı oluyor
deniiizz Bağdat caddesi Fetus görüntüleme merkezi Doç. Dr Zeki Şahinoğlu ücreti 480 lira alanında çok bilgili bir doktor ben çok memnun kaldım :)
Mihre Yenianneadayi2208 Sadece 15 dk kadar sürdü, 1 hafta önden gidiyor diyip başka hiçbir kelam çıkmadı ağzından bize,işlem boyu telefonda konuştu.Çok uzun süren bekleme süreside cabası. Ben de tecrübemi aktarıyım bilginiz olsun.Umarım gönlünüzce olur:)
Busraveminisi1 Nilin_annesi dün yaptırdım canım pendik medical park ta ercüment müngen perinatoloji uzmanı kendisi hastane de gebelik takibimde hep oraya gittiğim için farklı yere bakmadım tek sıkıntı sigorta geçmiyor 650 tl idi özel sağlık sigortam vardı fatura alıp yansıttım
Meralvedatazer Nilin_annesi mega medipol üniversitesi Ali diye bir doktor şuan soyismini hatırlayamıyorum ama netten doktorlarına bakarsan görürsün canım muhteşem bir doktor her şeye teker teker detaylı bakıyor muayene ücreti 350 Tl