Bahar_N Varmı aranızda böyle yaşayanlar 2 gündür böyle oluyorum Doğuma az kaldı acaba onun belirtisimi?
mom101 Bahar_N 31+4 günlüğüm 4-5 gündür bendede oluyor çok korkuyorum erken doğum olucak diye yarın kontrolum var bakalım ne diyecek doktor siz kaç haftalıksınız?
Ceylizm Bahar_N Bıçak gibi oluşu hazırlanıyor kanaman yoksa nişan gelmediyse su gelmediyse doğum başlamamış demektir . İnan zaten doğum sancısı olsa buraya yazamazdın 🤓kendimden biliyorum. Doğum başladı diye post açanlar var eminim suyu falan gelenler yoksa ani sancıyla benim gibi başlayanlar imkansız post açamazlar demem o ki endişelenme karnını sev tadını çıkar yola çıkmış yakında geliyorum anne diyor
Bahar_N Ceylizm teşekkür ederim güzel yanıtınız için… yok merak ettim benim gibi olanlar varmı diye :)
egeninincisii Ceylizm 👀Ayy ben de bıçak gibi oluşunu merak ediyordum. Ne güzel yazmışsınız. Bir an saplanıp gidiyor. Gerçek sancıları o kadar merak ediyorum ki 👀
Bahar_N egeninincisii hiç hoş bi his degil emin olun :) sanmıyorum doğumu başlatacağını da ama yakındır diye düşünüyorum:)
Ceylizm egeninincisii Gerçek sancıyı ben şu şekilde tarif ediyorum bıçak gibi sancılarınız aşağıya yayılıyor her yerde hissediyorsunuz gelip gidiyor dayanılmaz hal aldığında sıklaşıyor ve doğum başlıyor ıkınma hissi geliyor. Ve korkmayın. Doğum bittiği anda bebeğinizi kucağınıza alıcağınız o an yaşadığınız önce ki sancıları acıları hatırlatmıyorsunuz bile Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin dünyanın en güzel duygusu 🥰🥰🥰🥰
Flamingo44 31.haftaya girdik erken doğum riski var ve dün benimde böyle bişey başıma geldi kasıklarımda Bi ağrı oldu ama uzun sürmedi bide belim ağrıdı çok korkuyorum gerçekten. Cuma gitcem kontrole :( inşallah bebeişlerimiz erken gelmez hepsi vaktinde gelir