eyluleceninannesi Aseeelinannesii birde ben dün pruloton iğne yaptırdım ondan sonra lekelenmem oldu doktorum iğneyi bırakıyoruz dedi
deletedmom559 Merveeee45 Amin İnşaAllah canım benim 💕Üzülme hayırlı vakitte Rabbim hayırlısını tekrar nasip eder inşallah 🤲🌺
Gokcenurr1 Elif26a canım bende 12 haftalık hamileyim 2 gündür yordum kendimi sabah kahverengi lekelenmem geldi doktora kostüm hemen çok şükür bebek sağlıklı bir sıkıntı yok ama iğne vurdular hemen her ihtimale karşı birde enfeksiyon kapmışım korkma ama doktora git için rahat etsin
Gllpkr Merveeee45 çok üsteledim kusura bakmayın ama benim düşük riskim varda kanamam olmuştu tedavi oldum biraz atlattım 3 gün öncede kahve rengi ama çok silik ve çok az geliyo. Önce kan mı geldi sizde yani kan mı önce geldi kahve rengi akıntınız mı
Merveeee45 Gllpkr kan geldi canım açık renk pembe Arada kahverengi ama genelde açık pembe bide sol kasık kasılıyordu bide dün gece çok şiddetli baş agrısı ama çok şiddetli bi şekilde agrıdı
Gllpkr Merveeee45 anladım canım benim iki hafta önce kanamam oldu az az yattım işte beş gün çıktım evde yatıyodum üç gün oldu bu gün çok açık kahve rengi bi akıntım oluyo ama az az korkuyorum bende bişe olur diye Allah korusun
Minikbebegim1 Benimde kanama ve sancılı bir şekilde oldu doktorumun yanına gittim cok ağrılı ve aşırı kanamalı bı şekilde kese rahim ağzına gelmişti doktorum onu aldı ve genetige gönderildi 😧 rabbim yardimciniz olsun lütfen doktorunuza danışın