Nurce Hanımlar acaba hamilelikte zararı olmayan oje var biliyor musunuz, varsa markası nedir ?? Ben tırnaklarımı yememek için oje sürerdim hamilelik engelledi bunu ama tekrar sürmek istiyorum oje ..zararı var diye de 4 aydır hiç kullanmadım 🙈
ozgesoy28 Nurce canım önemin hiç bi zararı yok banada öyle dediler doktoruma sordum ojenide sürüceksin makyajınıda yapcaksn dedi sadece marka kaliteli oje olsun dedi
ZeyooZ Nurce asetonsuz cikarici kullaniyorum ben. Bir de yves rocher diye bi marka var ben devamli oradan aliyorum her seyi tum urunleri guvenli ojelerine de bakabilirsin
tambirseda Ojenin bir zarari yok zaten ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum doktorum da kullanabilirsin demisti
Nurce Meltemmm ben de gördüm bi çok hamilede ama bilemedim içindeki kimyasalları bilemediğim için korktum sürmekten 😐🤭
Mlsh Cok ayak alti markalardan alinmadigi surece zarari yok diye biliyorum canim. Bende kullaniyorum flormar tarzi markalar. Ama aseton konusunda daha hassasim. Aseton icermeyen temizleyicilerden almaya gayret ediyorum.
Nurce ZeyooZ bende de yves rocher ve sally hansen var ama belki dedim hamilelere özel vardır oje; iyi o halde ben onları karıştırayım 😍💅🏼💃🏻
HicranKzn Başından beri kullanıyorum bi zararını görmedim doktorda birşey demedi. Sadece 1 hafta kalmasın tırnakta 2-3. Gün silin dedi