Aysenuryksktpe Papatya13371 Benimde 10. haftada lekelenmem olmuştu.Progestan kullanmaya başlamıştım ve bol bol dinlenip kendimi yormamam gerektiğini söylemişti doktor..
Yagmurahmet16 Papatya13371 ikiz gebeyim şükür kanamam olmadi ve tüp bebek benimki progestan fitil mi agiz yoluyla mi aliyorsunuz
Mervella34 Papatya13371 29. Haftamda bir lekelenme yaşadım ama önemli değilmiş allahtan şuan 30. Haftamızın sonundayız bir daha olmadı problem 😌
Papatya13371 Durudora benim 6. Haftamda bir kanamam oldu 7. Haftadayim bugunde lekelenmem oldu normal olduğunu söyluyor doktorum yinede insan korkuyor.. Progestan ve proluton iğne kullanıyorum
Durudora Papatya13371 benim de aynı şekilde oldu aynı ilaçları kullandım ama yatak istirahatı yaptım tuvalet harici hiç kalkmıyordum
Durudora Papatya13371 sonra 15. Haftada Progestanı bile bırakmıştık puan 33 hafta olduk darısı sana inşallah🤲🏼
Papatya13371 Yagmurahmet16 benim de tup bebek. Progestan vajinal jel olarak kullanıyorum. Baya stres yapıyorum herseyi
Yagmurahmet16 Papatya13371 Sakin ol canim Allah bize bu mutlulugu yasattiysa devamını da getirir inşallah suan 29.haftamiza geldik bile
Krbltesma Haftaya kadar surekli lekelenmem oldu 6. Haftadan sonra kesıldı ama hala haftada bır proluton ıgne kullanıyorum baslardakı lekelenmelere doktorum normal demişti ama sız yınede doktorunuzla gorusun 🙏🏻