Minikus58 Suyum geldi yatış verildi gündüzden yatıyorum sancılarım başladı ama açıklık yok ne yapsam işe yarar ? Açıklık olmassa ne yapılıyor bilen anneler varsa cevap lütfen 🤲🏻
Leyla213 Minikus58 ben normal doğum yapmadım sezeryan la doğumum oluyor allah nasip ederse bende perşembe sabahı sezeryan olacam ama bol bol yürümen lazım diye biliyorum allah yardımcın olsun inşallah salıkla kucağına alırsın
setenay-92 Minikus58 Allah yardımcın olsun canım bende o şekilde doğum yaptım 4.5 cm le yatışım yapıldı 8 cm de kalmıştı açılmam son an sezryne alınyrdum son anda acılmam 10 cm’de ulaştı normal doğum yaptım 22 saat suni sancı çekmiştim squat yaptım doğumhanede bol bol yürüdüm
S-r-p Yürüyün bol bol sancı geldikçe özellikle çök kalk hareketi yapın Allah bi avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Rabis41 Normal tuvalet pozisyonuna otur ve ikin canim acilmana cok yardimci olacaktir bende buyuklerimin tavsiyesiyle yapmistim onu cok faydasini gordum. Rabbim yardincin olsun insaalllah🤲
Minikus58 Allah razı olsun şuan için ebe uyu dinlen sabah suni verilecek enerjin olsun dedi hayırlısı 🤲🏻😕