Fulyazorlu30 Kızlar selam genel anestezide uyandığınızda ağrı çok oluyormu spinal olucaktım ama korkudan birde bel ve baş ağrısından korkudan olamıyorum genel istiyorum napıyım akıl istiyorum
Mihre Fulyazorlu30 Spinal olmuştum 2 yıl evvel,gram baş ve bel ağrısı çekmedim.Harikaydı✌🏻 Bebeğimin doğum anına şahit olmak ise muazzam🥰
iremss Fulyazorlu30 spinalde baş bel ağrısı herkeste olmuyor, bel ağrısı hiç yaşamadım ama migren geçmişim olduğu için baş ağrım oldu doğum anını yaşmk ilk kavşma muhteşem ❤️
Melek_2121 Fulyazorlu30 ben 4 defa sipinal sezeryan oldum kesinlikle ne baş ağrısı nede bel ağrısı çektim bence sipinal sezeryan daha iyi hem bebeyin doğum anını da görüyorsun 5 saat uyuşuk olduğu için hiç acıyı hisetmiyorsun uyuşma geçtiği zamanda İlk ayağı kaltigin zaman biraz acı hissediyorsun ama ondan sonrası çok güzel geciyor yani benim öyledi cnm
Imfromlastnight Bende genel olacağım çok kişiye sordum. Yakın zamanda da bi tanıdığım oldu yine. Hiç ağrımız yoktu uyanırken dediler. Sonradan ağrı olunca da zaten ağrı kesici veriyorlarmış. İnşallah bizim de kolay geçer
Fulyazorlu30 Imfromlastnight uyandıklarında ağrı olmamışmı cnm bende spinalden vazgeçtim genel olmak ıstıorum ağrıları nezaman başlamış dayanılmıcak gibi bir ağrımı acaba
Imfromlastnight Fulyazorlu30 3 teyzem de genel oldu. Arkadaşlarım da var. Hepsi öyle dayanılmayacak birşey değil diyor. Yanma oluyor gibi ama o da geçiyor dediler. Sadece bir arkadaşım çok acıdı o da benden kaynaklı olabilir farklı sıkıntılarım var dedi. Burda okuduklarımdan da genel olunca çok kötü ağrılar yaşayan görmedim:/ korkmuyorum çok fazla. Hamilelikte yordu artık sıcaklar rahat oturamama dönememe filan artık doğurayım diyorum gün sayıyorum.
yasen1 Eger sezeryan olursa spinal istiyorum oani gormek istiyorum . Vucut meselesi genelide kötüleyen var saglikla gelsinler o an bambaskadir bence 🤗