Hamiss122 Kızlar 12+1 günlük gebeyim ultrasonda doktorum büyük ihtimalle erkek dedi ama gene de kesin değil dedi sizinde bu kadar erken tahmininiz oldu mu
Ozlemr Hamiss122 benimde bugün 12+1 günlük. 2 gün önce doktor erkeğe benziyor ama haftaya daha iyi belli olur dedi 😂
RumeysaGen Hamiss122 bende 11. Haftamda erkek dedi ama yanılma payı var dedi tabiki genelde erkek çabuk belli edermiş sanırım öyle dedi
Bvbkcans Hamiss122 benimde 10. Haftamda doktorum erkek görüyorum dedi galiba omurgasından burun kemiğinden falan anlıyorlarmış
Dmlsnmzz Bende 12. Haftama gırdım bugun ense kalınlıgını ölçerken doktorum kesın olmamakla beraber kız olabılır dedı bu haftalardakı tahmınler ne ölçüde dogru olabılır bılmıorum cunku dusuk ıhtımallı konustu umutlandırmamak ıcın😂😂😂😍
Mrvanne 12+1 günlük olduk persembe günü 2 li tarama var belki ogun bi tahminde bulunur doktorumuz haziran 12 gibi doğum gözüküyor 🙂
Kizimolsun Lamelif oyle sisiyorum ki 13 haftadayiz ama dokuz aylik gibiyim ve bi o kadar da agirim uerimde kalkamiyorum
EsraDndar Hamiss122 bizde 12+2 olduk yarın kontrolüm var baya heyecenlıyım ıns kız yada erkek bırseyler söyler merak ıcındeyım
Zeynpldrr Hamiss122 12+2 yim gecen hafta %60 kız dedi bugun gittim 2li tarama vardı %60 erkek dedi bu yüzden 16.haftayı beklemek en doğrusu