Papatyam2017 plnmir evet sağolsun kapisini çok aşınırdım msjlarima cevap veriyordu zaten nöbetçi olması en büyük etkenlerden biri de.. 11 haftalıkken cinsiyeti kiz dedi ve öyle de oldu kürtajımda onda olmustu geçen sene hemen hamile kaldım.ardindan ve ayrısız şekilde çıktım.kurtajdan
plnmir Papatyam2017 aynı şeyleri yasadık desem şubat ayında kürtaj oldum kendisi yaptı :) şimdi tekrardan ona gidiyorum :)
Papatyam2017 plnmir aslında çok kısa tutuyor muayneyi fazla konuşmaz ama güven veriyor 4 senelik doktorum işte hep dua ederim kendilerine bilgisine çok güveniyorum yarim.saat oturup boş olacağına böyle olsun diyorum
plnmir Papatyam2017 evet kısa konuşması kafamı bulandırıyor ama aslında bi sorun olduğunda çok ilgili :) kürtajda çok korkutmuşlardı etraftan beni doktoru iyi arastır vs. diye çok şükür mesut hoca’da sıkıntı yaşamadım
Papatyam2017 plnmir sorun yoksa evet konuşmuyor onun için sağlıklı ise tamam herşey benim kurtajimi kolanda yapmıştım.5 sene önce ismiji vermek istemiyorum allahım.ne acım vardı kaç gün geçen sene yine başıma.boyle birşey geldi ilk doğumdan sonra mesut bey di zaten doktorum ki öteki hastane yanlış yöntem kullanmış iyi ki birşey olmamış kurtajdan çıktım.esime diyorum ki yapmadılar herhal kanamayi görmesem inanmazdım.. içinizi ferah tutun iyi bir tercih ve güvenilir bilgili bir doktor aileden gibi hemde cekinmeden her şeyi sorabilirsiniz
Kubrataskin Başından beri Mehmet Alicik’e gidiyorum. Çok memnunum. Her mesajima aninda geri donus yapar, gece 12de bile mesajima cevap atmış bir doktordur. Pazartesi sezeryan olucam ikizlerim olduğu için. 🤗
ikizannesi2985 Kubrataskin oyy ne güzel☺️ Ben de mehmet alicik in ikiz gebe hastasıyım. Allah bi avazda kurtarsın inşallah☺️ Kaç haftalıkken doğum yapmış olacaksınız?
Gul32 Kubrataskin Bu civarda ikiz gebe kimi görsem Mehmet Alicik diyor 😊 Ben de uzun bir arayıştan sonra kendisine gitmeye başladım. Gerçekten annenin psikolojisini çok iyi etkileyen bir hekim. İnsallah biz de görürüz sizin haftalarınızı 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Kubrataskin ikizannesi2985 tam 37. Haftami doldurmus olacagim. İkiz olduklari icin daha fazla tutmak istemedi doktorumuz 🤗
ikizannesi2985 Kubrataskin ohh ne güzel 37 yi görmüşsünüz maşallah🧿 biz de 37 yi gördüğümüz gibi alacakmış doğuma☺️ İnşallah görebilirim ben de🙏 Ciğer geliştirici falan vurdu mu hiç tedbir amaçlı?
Kubrataskin ikizannesi2985 evet 33. Haftamda vuruldum ne olur ne olmaz diye. Benim suana kadar herhangi bir isleme gerek kalmadi hic bir sikintim olmadi durdu minikler iki gun sonra kavuscaz insallah 🤗 darisi size olsun 🤗
ikizannesi2985 Kubrataskin bu arada rahim ağzı kısalığınız falan var mıydı? İkizlerde çok sık oluyor ya genelde
Kubrataskin ikizannesi2985 yok hayir herhangi bir problemle karsilasmadim bu surecte sukur 🙏🏼 Tek bebege hamile gibiydim diyebilirim
Kubrataskin Gul32 dogru secim kesinlikle 👍 insallah darisi size kizlar. Beklemek de ayri bir heyecan iki gunden az kaldi geri sayimdayiz 🙈 insallah hepsi saglikla gelsinler 🙏🏼🤗