Nesliiiim Ben aranıza yeni katıldım 5 haftalık hamileyim bu süreç nasıl geçecek çok merak ediyorum tecrübelerinize ihtiyacım olucak anneler 🤭🤭
Kevser06 Merhaba 🙈😍 bende aranıza yeni katıldım aranıza 🍃 bugün kesemiz gözüktü Şükürler olsun çok heyacanlıyım 🥺 ❤️😌
ecembugra53 Kevser06 hosgeldşn canım 😊🤰 yeni anne 😊🥰 zamanın hep güzel geçsin bu günlere iyi değerlendir
ecembugra53 Nesliiiim ben bu hafta 32. Olucam canım Doğuma doğru yaklaşıyoruz 😊🥰🤰 elhamdulillah hersey iyi gidiyor
Ananas Selamlar ben de aranıza yeni katıldım.6 haftalığım.Kafam kazan gibi hiçbir şey anlamıyorum sanki😂 Hep açım ,içim eziliyor.
ecembugra53 Kevser06 aynen canım hep pozitif ol hep güzel düşün güzel olsun için rahat olsun 😊❤️ Bu günlerinin tadını çıkar canım ilerleyen dönemlerde daha farklı oluyor hele 30 lü haftalarda ağırlaşma olıyor
Kevser06 ecembugra53 senin doğum yaklaşmış galiba 😍😍 rabbim kolay ağrısız doğum yapmayı nasip etsin 💜😍 bazen negatif düşünsem de hemen azarı işitiyorum engel olamıyorum kendime 🥺🤐
ecembugra53 Kevser06 Evt canım Doğum yaklaştı malesef bu hafta 32 olucam bende 😊🌹 amin canım Allah razı olsun sen de kötü düşünme canım hep güzel düşün bebeğin etkilenmesin
ecembugra53 Kevser06 görürsün canım merak etme 😊 bende o zaman hep öyle diyordum bak şimdi nelere hangi günlere geldik
ecembugra53 Deletedmom417 hahaaaa😊😂 aynen valla iyi alıştık buraya da ayrılamıyorummm Napım kızzzz ya 😂😂
ecembugra53 Deletedmom417 doğru diyorsun canım hepimiz cıkıcaz buradan 😂😂 takılıp kalıyoruz yine buraya valla