Mommy093 Eşimin işi gereği uşakt dogum yapmak zorundayım burda devlet hastaneleri hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlar daha once burada dogum yapan ve memnun kaldığınız bi doktoru olan var mi ?
Bir_zerre Mommy093 Ben Ümmühan hanıma gidiyorum. Oztanda. Kürtaj olmuştum onda ve sonrasında kanamam hiç olmadı buda işini iyi yaptığını gösterir. Bir araştırın isterseniz. Giden herkes memnun. Eda hanımı da çok öneriyorlar.
Bir_zerre Mommy093 Biraz yorum fazla olsa gönderiniz üstte kalır aslında Uşak’tan katılan annelerde görür cevap yazar
Esra64 Mommy093 Mommy093 Kesinlikle Mustafa Kemal Takal özel klinik doktor cok iyi. 20 haftama kadar ona gittim tayin dolayisiyla tasindim orda kalmak isterdim sirf doktor icin.
Boncukbeyinannesi Mommy093 ben şuan mardindeyim ama doğumumu Uşak’ta yapacağım inşallah kısmetse. Dr Mahmut kazim inan ilteri tavsiye etti ebe arkadaşım
Papi Mommy093 Mustafa Kemal Takalın muayene ücreti 230 tl doğum için de 4500 dediler ama tam olarak bilmiyorum
Merve6475 Mommy093 Eda Özkan hanımda sezaryan oldum ikizlerime 3 ay önce çok memnun kaldım çok ilgili bi doktor
Bir_zerre Medikal şimdi Öztan’a satıldı, muayene ücreti 140 eğer indiriminiz falan yoksa, doğum ücretide 2500 lira