Sevcus İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım hepsini verdim üzerine +5 kilo verdim. Kiloyu takmayın veriliyor arkadaşlar. Şimdi ikinci gebeliğim 11 haftalık 1 kilo aldım bunda yavaş gidiyor gibi ama göbeğim çabuk çıkacak gibi her gebelik farklıymış gerçekten.
fitnut 38+1 günlük, yarin doguma gireceğim. 8.5 kg aldım. Bunun 7.5 kilosunu ilk 29 haftada almıştım. Yani herkes için farkli olabiliyor son zamanlarda çok kilo alınır diye bi kural yok kızlar.
Nilin_annesi NagihanAfra banada öyle geldi çünkü fazla kilo almadığımı düşünüyorum 5. Ayda 2 kilo gayet ideal
Fulyazorlu30 Zgeylmaz ne diyorsun canım sen 13 hafta ve 6 kilo 😳😳😳çok almışsın inanki daha başındasın bide çok dikkat etmen lazım aslında o haftalarda kilo alınmaz pek ama sen baya bş almışın cnm dikkat et bence
Zgeylmaz Fulyazorlu30 evet aslında çok bişey de yemiyorum sanırım ödem ve folik asit d vitamini takviyesinden dolayı diye düşünüyorum
Ayperi86 Maşallahım var 37 haftada 20 kilo aldım 53 le hamile kalmıştım bildiğiniz yürüyen top oldum 🤣🙏
CansuAbinik kubuduru Evet Allaha şükür geçti. Şuanda hiçbir sıkıntım yok 🙏🏻 19:30’dan sonra hiçbir şey yemediğim için mide ekşimesi, yanması gibi bir sıkıntı da yaşamıyorum 🤗