S-e3506 Zgeylmaz ben 31 haftalıkken 5 buçuk kilo almıştım sonra 35 de gittiğimde 2 kilo zayıflamışım şuan 37 haftalığım toplam 3 buçuk kilo almışım haftaya kontrolüm var 🙂
Pumpkinsugar Zgeylmaz 36 haftalığız 8 kg aldım. Bu haftaya kadar ödemim de yoktu ama başladı. Kilo meselesine kimse takılmasın çoğu kişi üzülüyor bu konuda ama sonu güzel bu koca göbek gidici hanımlaaar💐💐
Nilin_annesi NagihanAfra merhaba, 20 haftalık hamileyim 2 kilo aldım diye doktorum bunun fazla olduğunu 1 - 1.5 kilo almam gerektiğini söyledi yoksa şeker yükleme testi önerecekmiş? Sizede böyle dendi mi?
CansuAbinik Zgeylmaz 32+5 hala 6 kilodayım 🙈 20.haftadan itibaren kilo almaya başladım. İlk dört buçuk ay mide bulantısından hiçbir şey yiyemedim. Sonra yemeye başlayınca da kilolar geldi 🙈🙈
Nilin_annesi Zgeylmaz 20 haftalık hamileyim 2 kilo aldım doktorum çok fazla ayda 1 - 1.5 kilo almalısın böyle giderse şeker yükleme testi öneririm dedi?? Siz ne düşünüyorsunuz? 69 kiloyla hamile kaldım şuan 71 kiloyum
NagihanAfra Nilin_annesi hayır ben zaten 45 hamile kaldım aksine kilo almanda sorunyok dedi doktorum 6 ayda 5 kilo aldım gayet normal dedi
aezgi Nilin_annesi ne alaka bence doktorunuz abatmıs ben su an 22 haftalık hamileyim 3 kilo aldım 20 haftalıkken gitmiştim gene Aynıydı 3 kilo almıstım hatta doktorum güzel gidiyosun az kilo alıyosun demişti bana sizinki neden öyle demiş anlıyamadım😮
Nilin_annesi NagihanAfra banada öyle geldi çünkü fazla kilo almadığımı düşünüyorum 5. Ayda 2 kilo gayet ideal