kadeerrr Biz 14+5 haftalığız siz kaç haftalıksınız bebişinizin hareketini ne zaman hissettiniz ? Biz daha hissetmedik heyecanla bekliyorum 🥰
rabiass kadeerrr 19+1 im. İlk defa bugün hissettim birazcık 🌺 çok değişik bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah 🤲🤗
kadeerrr @tugceaygun_# Melek_2121 babysevgi minik0507 peki göbüşün bazen sağ bazen sol tarafı şiş duruyor mu sanki kaymış gibi bende bazen öyle oluyor bebeişten mi sence daha 14+5 haftalık gebeyim
minik0507 20 haftalikken hissettim anca. İlk gebeliklerde gec hissediliyormus sanirim ondan 😊 suan 27+4 olduk cok sukur 🙏
Melek_2121 kadeerrr olabilir cnm ama benim hep aynı çok hareketli oldukları zaman bi sağa bi sola gidiyorlar ama şimdilik bende bişey yok
Merve8494 kadeerrr bende 14+4 günlüğüm benim genelde hep sağda toplanıyor yattığım zaman hep sağımda duruyor 3 gebeliğim benimde hareket bazen hissettim gibi emin değilim 😊😊
dilan123_nuri Sağımda ne zaman dönmeye çalışsam bir sertlik oluşuyor 16+3haftalığım çok güzel bir duygu hareket ettiği yere dokunup okuyorum bir dua çok şükür nasip etti bana da Allahım 🙏🏻