nursentlk Omereis bende öyleydim benim de sancılarım vardı açılmam olmadı. 1 gece hastanede kaldım. İlaç ve serum tedavisi yapıldı ciğer geliştirici vuruldu. Ben 34. Haftadayım ama. Dün gece hastanedeydim gündüz eve geldim bekliyorum. Eğer açılmam olsaydı sezeryana alınacaktım
Omereis nursentlk 32+2 oldum bugün doktor kasılman olursa gel dedi hedef 34 haftayı görmek dedi inşallah kuzum sende sağlıkla alırsın kucagına
Rabia95 Omereis Rabbim öncelikle sağlık versin 🙏🏻 Arkadaşım geçen ay 32. haftada doğum yaptı sanırım 2 hafta hastane kaldı. Şimdi kızının boy boy fotoğraflarını paylaşıyor instgramda maşallahı var 🌸 Korkma o kadar çok erken doğum yapan var ki 32. hafta çokta erken değil kuzum
Omereis Rabia95 biliyorum kuzum aslında çok erken olmadığını ama sancım gelince çok korktum inşallah alıcaz hepimiz sağlıcakla kucagımıza
Ezgi-ceren Omereis çok şükür çok sevindim adınıza 🙏 ben de 33 haftalığım birkaç gündür çok sancım oluyor kasılıyor karnım taş gibi yalancı sancıdır diye düşünerek sabrediyorum haftaya kontrolüm var nst bağlayacağız demişti doktor onu bekliyorum.
Omereis Ezgi-ceren kuzum ağrıların artarsa sancıların sıklaşırsa sakın ihmal etme hemen doktora git onlar bizden çok çok bilgililer erken sancı demek erken müdehale demek sancıyı durdurmak demek
Nur1126 Omereis ben sancı mı çekiyorum anlamadım çok garip şeyler hissediyorum bebek içerde taş kesildi savahtan beri adet ağrısı gibi karnımın altı ağrıyor 2 kerede çok şidedli ağrı girdi
Ezgi-ceren Omereis çok haklısın aslında biz bekliyoruz. Biraz da kendi adıma tecrübesizlik hangisi normal sancı hangisi yalancı ayırt edemiyorum ama bir daha sıklaşırsa ben de gideceğim. Tekrar geçmiş olsun 🥰