Sevsevin123 Hep sağ taraftaydı çok hareketliydi 2. Hamileliğim 2. Ayından beri hareketlerini hissediyorum yani 9. Haftada bence hissedilebiliyor ben oğlumu hissettim şu an 39+2 yiz
-yeni35- Haticekaya0 genel olarak her yerde hiç durmuyor maşallah ☺️🧿 bu aralar ara ara kasıklarıma iniyor sanırım ağrılarım oluyor büyüdüğü için
Ozgesahinerdm 26 haftadayız benimki biraz gezgin🙈 değişiyor sürekli vurduğu yer ama genelleme yapmam gerekirse sol ve göbek bölümünde daha çok hissediyorum 😊
gamzelim2234 @Ozgesahinerdm ahahahahh topçu olcak herhalde bizim oğlan 😄😄 Amin canım Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
MiranEfeninannesi Haticekaya0 Dün hissettim ilk defa 17.haftamdayım. Sol tarafımda ama hafif aşağıda. Sanki böyle poşet gıcırdar gibi yada damar atar gibi çok Farklı bi his 😍
asiyenurg Haticekaya0 valla bende her turlu oynuyo sanki icimde halay cekiyo sag sol farketmiyo onun icin rahat olsun yeter 39+3 olduk mide bulantisi olmadi bi kac kere oldu ilk zamanlar 38 haftama kadarda bikac kere oldu o kadar killanma dersen artik orgu yapcam dogumdan snra dokuluyomus ama
Baharata Laylaaaa121212 hepsi var göğüslerime elimi değemiyorum ve uçları karardı karnımda çizgi çıktı
Esme1989 Yooop büyüklerimiz eskiden öyle dermiş sağ erkek sol kız diye ama inanmamak lazım bende tuttu ama tam tersi olan insanlarda çok fazla. En garanti 14-15. Haftayı beklemek o zaman zaten belli oluyor canım 🥰
Yooop Esme1989 Doğru tabiki bizimki geçti bile cinsiyeti belli ama ailede kiler parti falan istiyor hatta kağıda yazdı gorumcemde kağıt 😂😂 18 inde tekrar yazıp vericem cinsiyeti dedi doktor inşallah 20 sinde de parti yapacaklar bakalım meraktan çatlıyorum 😂😂😂
Zeynepmetehan Haticekaya0 19.haftamdan itibaren hep sağımda hissettim şimdi 38 haftalık olduk çok şükür her tarafta hissediyorum 🤣