Herkese Merhaba
Bende doğurdum 😂 bugün 14 günlük olduk bile 🌸 18.08 de 39+5 de evde otururken birden suyum geldi doktorumu aradım hemen muayeneye çağırdı kontrol ardından hiç açıklık yok hastaneye geç yatışın yapılsın tekrar bakalım dedi bu arada 2-3 saat geçti tabi eşyaları aldık hastaneye geçtik yatışım yapıldı doktorum geldi kontrol etti hala açıklık sancım vs hiç yok mecburen sezeryana karar verdik. Sonda takılırken bi tık bi acı hissettim daha sonra ameliyathaneye indirdiler spinal yapıldı ama uyuşamadım bi türlü doktor defalarca denedi en son genel anestezi istiyorum falan dedim doktor son kez deneyelim dedi bu sefer oldu doktorumla hemşirelerle sohbet ederek Ameliyat başladı ve 20.30 o muhteşem ses ve Yiğit Berkim gözlerini açtı yanıma getirdiler hemen yanağıma değer değmez sustu o an çok güzel fotoğraflarımızı çekmişler 🥰 ilk yürüyüş zordu ama ne kadar yürürseniz o kadar çabuk topluyorsunuz 4-5. Günün sonunda ağrılarım bitmişti rahat yürüyordum .İlk 3 gün sütüm gelmedi yani çok çok azdı mama verdim göğüslerim kan yara içinde kaldı lansinoh krem sürerek emzirdim çok acıdı ağlayarak emzirdim ama krem yaraları hızlı iyileştirdi size tavsiyem acı kan içindede olsa emzirmekten vazgeçmeyin süt geliyor sonunda sık sık emzirmek gerekiyor sadece . Depend kesinlikle alın kanamanın ağrının yoğun olduğu günler rahat oluyor. Hastane çantanıza kesinlikle göğüs kremi,depend,biberon,pijama takımı yerine gecelik koyun. Ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 9 kilo bermiştim bile şuan 5 kilo fazlam var sadece. Biraz dağınık bir yazı oldu ama sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim 🙏🌸