Seryah Merhabalar size bir şey danısmak istiyorum, kocaeli de ayrıntılı ultrasonda memnun kaldgnz dr var mı acaba
Acrzynqp Seryah özel Kocaeli hastanesıne gidiyorum cuma günü Eray Çalışkan’a .nasıldır biliyormusunjz kızlar ?
Sndserl Seryah ben gölcük medar da Ahmet coskana gidiyorum normalde alikahya da yaptirabilirsin deyip numarasını vermişti orasının bende orda yaptırdım memnun kaldım
Seryah Acrzynqp ben de bugun o hastanedeyim normalde hilal hanımla görşyrm ama bana ayrıntılı için eraya gitmemi söyledi kendisinde cihaz olmadıgı için
18Ekim Acrzynqp merhaba bende Hilal hanıma gidiyorum o hastanede Öner Aynıoğluna yönlendirmişti onda yaptırmıştık memnun kaldık
Jasmine0716 Acrzynqp canım ben ilk hamileliğimde medikaldeydi eray bey,ayrıntılı ultrasonum onda yaptırdım çok memnundum şimdi zamanı gelince 2.kez gene ona gideceğim.çok bilgili bir doktor
Seryah 18Ekim ben de hilal hanımdaydım bugun ayrıntılı için izmitte başka birinden randevu aldım özel muayene de inş ben de memnun kalırıö, bebeğimin suyu biraz faslaymıd
Elisaelisa34 Eray bey çok iyi bir doktordur. Fakat muayene parası çok pahalı. Gitmek istiyordum ama devam edemedimm
Bbssra Acrzynqp bende eray çalışkan ve semih özeren arasında çok kararsız kaldım semih özeren bana 550 tl dedi eray ne kadar pahalıymış
Seryah Acrzynqp ben dün muay5oldum detaylı ultradon için 550 dedi, sizşn söylediğiniz fiyat 2 katı, 550 güncel fiyatı bir gecede o kadar değişmemiştir sanrm
EsEf Bbssra hakkaten bana da doktorum ikisinin numarasını vermişti daha randevu almadım ama eray gerçekten çok pahalı iki katıymış fiyat