Merve1656 Merhabalaar, squati kaçıncı haftada yapmaya başladınız, doğuma etkisi çok oluyormuş diye duydum 😊 28+2yiz bu arada,☺️ arkadaşlarım yavaştan başla dediler ama gene de sormak istedim fikir önemli 🙈
hhb53 Merve1656 28sin daha dur kim dedi sana yap diye. Yanlış hareket yaparsın Allah korusun rahim agızın kısalır
Deletedmom337 Merve1656 kiz dur daha erken hemen dogurmak mi istiyosun😄 ben 35 gibi azar azar basladim ama kordon dolanmasindan sezeryan oldum ama catim herseyim uygundu normale
Yaseminakkoyunk Merve1656 canım 36 haftadan sonra doğum için şeyler yap. Şimdi sadece yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan 2 günde bir. Ama sguat yapma sakın erken doğumun başlar. Rabbim korusun dikkat et ama yürüyüş yapmanda sıkıntı yok 35 haftan bittiğinse başlarsın
hhb53 Merve1656 Dinleme onları son haftalarda öneriliyor o sağlam gebeliğini bozacaklar. Düşük tehliken olur bişeyin olur doktoruna sormadan hareket etme sakın
Merve1656 Deletedmom337 bi bilgim yokki erken doğum falan olur vs.😂 İlk gebeliğim birde o yüzden danışmak istedim 😊🙈
Merve1656 Yaseminakkoyunk teşekkür ederim 😊 öyle yapayım o zaman yürüyüş zaten yapıyorum ama squati son haftalarmda başlarım
Gozdus gebe olduğumu öğrendiğimde tam 4 haftalıktım. O günden beri de her gün squat çekiyorum. Bence hiç bir zararı yok erken doğumu da tetiklemiyor. Aksine faydası var. Hiçbir şekilde eğilme kalkma diz vs ağrısı çekmedim. Nefes darlığını da engelliyor. Yaparken acele etmeyin kendi hızınızda yapın. Doğru nefes alış verişi yapın yaparken Şu an 37. Haftamdayım hala çekiyorum.
Melek-kaim-15 Gozdus sen en başından beri vücudunu alıştırmışsın erken doğumu tetiklememesinin en önemli olayı o ama yapmayıp yapmayıp doğuma yakın yüklenince vücut kasılmalara baslayabiliyor
Elif_gur12 Merve1656 asla yapma daha çok erken sonlara doğru doktoruna danışarak yapmanı tavsiye ederim.