Mrb anneler 37+5 günlük gebe olmama rağmen 15 saatlik yoldan memlekete otobüsle yolculuk yapıp evime geldim iyiydim herşey yolundaydı varır varmaz banyo yaptım malum hastalık yüzünden banyodan sonra yemek odur şudur derken uzandım biraz bi yarım saat kadar uyudum uyandım açtım gene yemek yedim gece saat 11 gibiydi baktım ıslanmışım ama öyle böyle ıslanma deqil saat gece 12 1 e kadar suyum durmadı bende kalkıp esime söyledim ama suyum geliyo demedim sadece ıslanmışım dedim sence kullandığım ilaçlar yüzünden mi yoksa küçük lawabomu dedim dedi illa doktora gidecez bizde kalkıp özel doktora gittik saat 1 bucukta gittik suyun azalmış dediler ama sancin hiç yok dediler ntsye bağladılar catalima baktılar hiç biseyin yok ama suyun azalmış sadece dediler eve git sabah saat 9da gel dediler bizde kalkıp eve döndük ama suyum hic durmuyodu altima isiyomusum gibi oluyordu 4veya 5 defa kıyafetlermi degstrdim durmadı gene esim dedi doktora gidecez saat gece 3 buçuk ta gene gittik bu seferde aynı şeyler oldu kalcadan bi iğne serum taktılar sanci icin ama doktorum bana dedi normal doğum yapma gibi bi ihtimalin yok ameliyat elbiselerini giydirdiler çünkü doktor beni ameliyat yapacağını söylemişti sancilarimi çektim sabah saat 11 e kadar ama sancilarim nstde görünmüyordu hiç bni başka odaya alıp burda sancılarını iyice çek dedi normal istiyosan cekeceksin bn ise ameliyattan yanaydım çünkü canım çok yanıyordu çocuklar gibi agliyodum Açılmam hiç yoktu gene ama çok kötü sancilarim vardı kalkıp serumumun içine sancıları arttırmak için bi iğne yaptılar sancıları çektim hemşireler gelip baktiklarinda acilman yok hazrlan ameliyata gidecez dediler saat öğleden saat beş olunca alttan gene 3 4 defa baktılar gene 4 cm olmuştu yeni ikin ikin dediler Açılmam oldu ooo sırada çünkü canım çok yaniyodu ve ben çok ikindim bni çatala aldılar doktorum geldi dedi çok büyük bi iş başardın ameliyattan normal doğuma geçtin saat beste bni aldılar saat 5.20 de oğlumu doğurdum ama doktor ve hemşireleri çok sinirlendirdim çünkü canım çok yaniyodu diye onları dinleyemiyodum burdan hemsirelerime ve çok özel doktoruma tesekur ediyorum her canımı ne kadar çok yaktilarsa da oğlumu normal doğumla kucağıma verdiler akşam saat sekiz oluncada bni taburcu ettiler bu arada 7 dikişte attılar şimdi bile canım çok yaniyo RABBIM Bütün Hamilelere su gibi bi doğum nasip etsin inş RABBIM evlat hasreti çeken herkesin yüzüne baksın Benim bundan iki dusugumde vardı Umudumuz yokken RABBIM yüzümüze baktı Hepinize Geçmiş Olsun hamiş anneler 🥰❤çok uzun oldu kusura bakmayın