Alismomi Kızlar selam bugün doktorum bu ilacı verdi bebek istediğim için kontrole gittim gebe kalmanı kolaylaştırır dedi ama internette araştırdım adet düzenleyici diyor benim adetim günü gününe gelir hiç şaşmaz. Bu ilacı kullanıp gebe kalan var mı acaba?
Miniklerim2021 Alismomi bende kullandım hiçbir işe yaramıyor ayrıca başka doktora gittiğimde şoka girmişti erken menepoza girenlere veriyoruz senin kullanmaman gerekiyor demişti. Başka bir doktora da gidin derim
Pinkyellow Alismomi ben yeni adet olduğum zamanlar duzensizdi 2 ay fln gelmiyordu Dr bu ilaçtan vermişti düzene girmişti hemen .
MihricanA Alismomi Benim adetim düzensizdi yumurtaliklarinizda kist varsa kisti eritir 4 ay kullandim biraktigim ay hamile kaldım ben
Miniklerim2021 Alismomi bende iyi bir doktor sanmıştım güya profesör. Sonrasında sorduğum her doktor aynı şeyi dedi ama karar sizin tabi ☺️
Alismomi MihricanA kistim yok canım temiz dedi dr yumurta kalitesinin düzelmesi için verdi sanırım inşallah ben de gebe kalabilirim 🥰
ayse1205 Alismomi bana verdi ama benim erken menepoz riskim var adetim düzene girsin diye verdi galiba canım her doktor başka başka şeyler söylüyo kesinlikle başka doktora daha git