Merveturksoy Angelica ben 3 tane doktora gittim çünkü bebek iri diye yapmadıkları test kalmadı 2 li 3 lü tarama yok şeker yüklemesi hepsi aynı gördü tek doktor ile kalmadım bakalım yarın kontrolüm var ne dicek
Merveturksoy _Dyldrm kaç kilo olmuş şuan?aslında postu iri bebek olup normal doğuran varmı diye açsaydım😂 içimiz daha rahat ederdi
Merveturksoy Demetsvm vallaha anlamadım bebek iri kafası büyük orasi büyük dediler 2 li tarama yaptılar 20.haftama geldim hala aynı çocuk down sendromumu var diyip 3 lü tarama yaptılar hepsi temiz çıktı sonra dediler gebelik şekeri var ondan büyük bu çocuk dediler şeker yüklemesi yaptılar gebelik şekeri de cikmadi
Merveturksoy Demetsvm hatta en son beni riskli gebeliğe yolladılar 8 saatim hastanede geçti en son bi uzman geldi dedi elinde tetkikleri var zaten hanımefendinin dedi hicmi iri bebek gormediniz anne beslemiş işte dedi bunca saat burda bu kadını ne diye beklettiniz ki dedi ileri haftaya göre değerleri de ileri geriden de gelmiyor dedi sadece çocuk iri ve kilolu dedi o gün bu gündür down kelimesini duymuyorum şükür hayır bizim annelerimiz de doğum yaptı 4 kiloya yakın 4.5 kiloya yakın hiçbiri uğraşmamış vallaha teklonoji ilerledikçe insani perişan ediyorlar
Demetsvm Merveturksoy Ben tarama testlerini yaptırmadım ama detaylı ultrasonda ense kalınlığı yüksek çıktı down sendromu şüphesi var ondan sordum 😔
Elfffffffff Merveturksoy bizimde 3 hafta önden gidiyor, başı kendisi heryeri iri dedi, 38+2 deyiz, geçen hafta konrolde 3700 dedi, ne yapacağız nasıl doğacak hiç bilmiyorum 😪
Merveturksoy Demetsvm fazla takılmayın i testlerin hicbir doğruluk oranı yok bana göre. Test yapıyorlar ama test sonucu iyi çıktığında senden imza alıyorlar doğumdan sonra herhangi bir pr0blem olursa doktorum sorumlu değildir diye yani iyi çıkan sonuca kendileri bile garanti vermiyor ki kötü çıkana versin benim ilk gebeligim ben bilmiyordum yaptırdım şuan ki aklım olsa yaptirmazzdim ama ha kotumu cıktı hayır ikisi de temiz çıktı ama doktorun bile yaptırdıktan sonra garanti vermediği bir teste ben ne diye bel bağlayayım ki. Bide salak gibi demez mi garanti sonuç isterseniz karninix dan sıvı alımı dedim yok hasta da doğsa kabulum olur zaten anne karnında bir müdahaleleri yok . Onun için hiç üzülme Rabbime bol dua et
Barlisko Ben Muane diye gittigim gün oğlum 4.750 cıktı ultrasonda hemen doğuma aldılar 4.300 doğdu ama
Merveturksoy Barlisko benimde bugün kontrolüm var di 35+0 iz 3800 cıktı bakalım haftaya tekrar gidicem
Sedaca Merveturksoy benımde ılk gebrlıgımde hep ıkı hafta onden gıdıyordu ıkı hafta erken dogum yaptım. 37.5 te dogum yaptım anıden suyum geldı.
Sedaca Merveturksoy bende de sancı cıkmamıstı pazartesı randevum vardı hıc bır seyım yoktu salı gecesı suyum geldı bırden canım sabahına dogm yaptım sezaryen ıle
Elfffffffff Merveturksoy maşallah ya, bizde yarın gideceğiz bakalım sezeryan günü mü verecek ne diyecek
Merveturksoy Elfffffffff vallaha artık içimde patlicak gibi geliyor zaten kasık ağrılarım ona bedel öldürdü beni resmen inanın büyük ihtimal 37 de falan da bana gün verir gibime geliyor
Ayca6868 AnneOluyorum35 canim ultrasona gore mi aliyor yoksa sat a goremi yani benimkide 18 gun onde gidiyor 32+5 de 2070 kiloydi
Annebebekkk Merveturksoy 26 günlük bi bebeğim var doktor bana hep bebeğin iki hafta önde böyle giderse sezaryan olursun hep tedirgindim kaldığımız ilçede başka doktorda yoktu tek doktorla kaldım 39+0 da o devlet hastanesinde doğuma gittim doğumhanedeki doktor muayane etti bebek çok büyük normal doğum yapamaz mıyım dedim hayır ben büyük bi bebek ölçmedim normal dedi ve 3400 doğurdum gittiğim doktora görede 4000 geçmişti yanılma olabiliyo